2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال، چرا مادرتون گفتن هر جوری شد دیگه برنگرد؟؟؟ ۳ساله اونام نیامدن حالتو بپرسن؟؟

چون طلاق رو بد میدونن و اطرافیانم خیلی اذیتش میکنن خانواده ها. و شوهرم نمیزاره بیان ما فقط تلفنی صحبت میکنیم 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

انشاللع میبینیشون😔

انشالله برم زیارت عاشورا بخونم دعا کنم بیاد ببره. خداکنه نظرش عوض نشه 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

چون طلاق رو بد میدونن و اطرافیانم خیلی اذیتش میکنن خانواده ها. و شوهرم نمیزاره بیان ما فقط تلفنی صحب ...

به خاطر حرف مردم زندگی دخترش تباه بشه!!!

من که جدا شدم مامانم زنگ زد به خاله هام گفت اگه کسی حرفی بزنه وای به حالش ، هر کسی ام حرفی میزد پوستشو میکند

آره همسرم میگه بخاطر باکره بودنت با طلاقت مشکل نداشتم به همه توصیه ام اینه دوران عقد رابطه نداشته با ...

حالا برو تاپیکارو بخون ..یکی احساس میکنه حاملس !!نامزده.. بقیه هم فاز روشن فکری برداشتن میگن اشکاااااال نداره🤣🤣

حالا برو تاپیکارو بخون ..یکی احساس میکنه حاملس !!نامزده.. بقیه هم فاز روشن فکری برداشتن میگن اشکاااا ...

خوب الان که دیگه حامله س احیاناً چی بگن؟ بگن خاک تو سرت؟ دیگه کار از کار گذشته

باور وجود چنين آدمهایی هم‌سخته، ، سنگدل و بی رحم

باور کنی یا نکنی بنده بااین موجود زندگی میکنم و دیگه کاسه صبرم لبریز شده آخرش یا خودمو میکشم یااونو نمیدونم شاید هم معجزه ای چیزی شد آدم شد 😑

فعلا که خوشحالم قراره بیاد بعد سه سال منو ببره دیدن خانوادم البته اگه نظرش عوض نشه دعاکنید داسم

به خاطر حرف مردم زندگی دخترش تباه بشه!!!من که جدا شدم مامانم زنگ زد به خاله هام گفت اگه کسی حرفی بزن ...

باور کن حوصله حواشی زن عموهای عفریته و فامیل های سگم رو ندارم همینجا رو بهتره تحمل کنم آخرش شوهرم یا خوب میشه یا میکشمش 🤕