2777
2789
عنوان

تویتر

385 بازدید | 4 پست

سلام

تویتر چیه؟!

کجاس

چجوری دانلود کنم؟!

و اینکه فیلتره؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جای خاصی نیست. باید بری اکانت بسازی. مثل فیسبوک و اینا ولی خوب قوی تره میدونم که فیلتره. من 2 سال پی ...

اِ

چرانمیشه ؟

چرا فیلتره؟

مثل اینستا نیست؟!!

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اِ چرانمیشه ؟ چرا فیلتره؟ مثل اینستا نیست؟!!

عزیزم یه نرم افزار ارتباطات اجتماعیه مثل فیسبوک و تلگ رام و...با این تفاوت که فیلتره و کاربراش معمولا مطالب خاصی رو توئیت میکنن.بیشتر یه فضای خبری داره تا مثل اینستاگرام فضای فان. 

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

اره فیلتره.
من الان دارم مثل اینستا میری چند نفر رو فالو میکنی وقتی چیزی توییت میکنن میخونی و لایک و اینا هم داره.
من استفاده نمیکنم ولی اگه چیزی توییت کنن ایمیلش برام میاد که فلانی یه مطلب توییت کرده.
ولی از یکی شنیدم داره فیلترش برداشته میشه.