❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جای خاصی نیست. باید بری اکانت بسازی. مثل فیسبوک و اینا ولی خوب قوی تره میدونم که فیلتره. من 2 سال پیش ساختم ولی استفاده ای نکردم ازش زیاد. خیلی تو ایران نمیشه ازش استفاده کرد.
جای خاصی نیست. باید بری اکانت بسازی. مثل فیسبوک و اینا ولی خوب قوی تره میدونم که فیلتره. من 2 سال پی ...
اِ
چرانمیشه ؟
چرا فیلتره؟
مثل اینستا نیست؟!!
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم یه نرم افزار ارتباطات اجتماعیه مثل فیسبوک و تلگ رام و...با این تفاوت که فیلتره و کاربراش معمولا مطالب خاصی رو توئیت میکنن.بیشتر یه فضای خبری داره تا مثل اینستاگرام فضای فان.
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اره فیلتره. من الان دارم مثل اینستا میری چند نفر رو فالو میکنی وقتی چیزی توییت میکنن میخونی و لایک و اینا هم داره. من استفاده نمیکنم ولی اگه چیزی توییت کنن ایمیلش برام میاد که فلانی یه مطلب توییت کرده. ولی از یکی شنیدم داره فیلترش برداشته میشه.