❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جای خاصی نیست. باید بری اکانت بسازی. مثل فیسبوک و اینا ولی خوب قوی تره میدونم که فیلتره. من 2 سال پیش ساختم ولی استفاده ای نکردم ازش زیاد. خیلی تو ایران نمیشه ازش استفاده کرد.
جای خاصی نیست. باید بری اکانت بسازی. مثل فیسبوک و اینا ولی خوب قوی تره میدونم که فیلتره. من 2 سال پی ...
اِ
چرانمیشه ؟
چرا فیلتره؟
مثل اینستا نیست؟!!
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
عزیزم یه نرم افزار ارتباطات اجتماعیه مثل فیسبوک و تلگ رام و...با این تفاوت که فیلتره و کاربراش معمولا مطالب خاصی رو توئیت میکنن.بیشتر یه فضای خبری داره تا مثل اینستاگرام فضای فان.
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اره فیلتره. من الان دارم مثل اینستا میری چند نفر رو فالو میکنی وقتی چیزی توییت میکنن میخونی و لایک و اینا هم داره. من استفاده نمیکنم ولی اگه چیزی توییت کنن ایمیلش برام میاد که فلانی یه مطلب توییت کرده. ولی از یکی شنیدم داره فیلترش برداشته میشه.