2777
2789
عنوان

marzi و بچه داری😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 253 پست

میگید نامدار باشه من یاد بادهای سوییس میفتم 😂 چه تعارفات بامزه ای داریم ما ایرانیا 😉

چرخ عشقش واستون بچرخه 😀

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
نترس بابا مگه همه عینِ همن من این انقباضات کار دستم دادن ولی بخیر گذشت با سرنگ سینمو جیکار کنم؟😱 ...

با سرنگ معمولی بدون سوزن بااون حالت مکشی که ایجاد میشه نوک سینت رو دربیار. 

خیلیها اینکار رو میکنن نمیدونم چطوری. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم منو شرمنده میکنی . انشالله. به موقع بیاد فقط😖 یکم ترسیدم الان از خواب بیدار شدم برم دستش ...

فدای تو.ترس نداره که ماشاالله همین الانم گل پسرت بزرگ شده و رشدش کامله.توکل بخدا بسپار ب خدا هرچی صلاح تو و نی نیِ پیش بیاره😍

اما کلا سر وقت بدنیا اومدن بچه خیلی بهتره و استرسش کمتره .

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
خخخخخخ 😂😂😂😂 نااااازی... عب نداره خانومی... انقد حرص نخور. چیزای مقوی بخور ک شیر ساز باشه واست ...

لبنیات میخورم مولتی ویتامین و کلسیم بارداریمم هنوز قط نکردم

توکل بخدا دیگه

.Pain🔥you made me a believer

من در حال حاضر پسرم رو پامه...طفلی دل درد داره میذازمش زمین میپیچه به خودش....تکونش میدم خوایش عمیق بشه بعد میذارمش زمین...نزدیک ۳ماهه ۳ساعت پشت سر هم نخوابیدم..ولی فدای یه تار موی بچه..انقدر که عزیز میشه..

میگید نامدار باشه من یاد بادهای سوییس میفتم 😂 چه تعارفات بامزه ای داریم ما ایرانیا 😉 چرخ عشقش واس ...

دیگه اون زمان که تعارفات اختراع شد سوییس باد نبود والا هوا ارووووووم😂😂

اَلسَلامُ عَلی الحُسَین وعَلی علیِ بن الحُسَین وعَلی اولادِالحُسَین وعَلی اصحابِ الحُسَین

سلام مرضی جان خدارو صدهزار مرتبه شکر که دختر گلت به سلامتی دنیا اومد این چند روز فقط میومدم پر بازدیدترین ها رو میدیدم تا ببینم زایمان کردی و زایمانت چطور بوده از اعماق قلبم خوشحالم که به سلامتی زایمان کردی و الان گل دخترت بغلته ان شالله هزارسال بشه زیر سایه پدر و مادرش ان شالله به بهترین جایگاه ها برسه🌷🌷🌷🌷

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
من در حال حاضر پسرم رو پامه...طفلی دل درد داره میذازمش زمین میپیچه به خودش....تکونش میدم خوایش عمیق ...

مادر همینه دیگه منم خواهرم رو بچه دومش خعلی سختی کشید ۴۰روز اول ساکت بود ولی بعدش دیگه هر یه ساعت گریه میکرد یعنی برای هیچکس خواب نذاشته بود ... فکک کن خواهرم یه سال درگیرش بود ..مادری ب همیناست دیگه 😍

قربونت برم منو شرمنده میکنی . انشالله. به موقع بیاد فقط😖 یکم ترسیدم الان از خواب بیدار شدم برم دستش ...

مانتراجان ان شالله شما هم به سلامتی فارغ بشی و گل پسرت بغل بگیری مشتاقانه منتظر دیدن عکس گل پسرتم 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
بست لیدی عزیزم خوبی ... نی نی دار شدی کم میای ... ان شالله نی تی هاتون در کمال ارامش و سلامت باشن و ...

سلام عزیزم.نه بابا.دایم تو سایتم..چون زیاد تلاس میکنم کیان رو بخوابونم اونم رو پام زیاد تو سایت میام...بعضی وقتها ۲ساعت اینجام ولی کیان هنوز رو پام نخوابیده    

من در حال حاضر پسرم رو پامه...طفلی دل درد داره میذازمش زمین میپیچه به خودش....تکونش میدم خوایش عمیق ...

خدا صبرت بده 

بچه من چی میشه با اینهمه استرس

خداکنه سالم باشه دلدرد و کولیک و رفلاکسم نداشته باشه لطفا😣

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم.نه بابا.دایم تو سایتم..چون زیاد تلاس میکنم کیان رو بخوابونم اونم رو پام زیاد تو سایت میام ...

😂 کیان آخی 😍  چ اسم ملیح و قشنگی ... پس من کم سعادت بودم .. ورزشت ب راهه خانم ورزشکار؟