2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز گربه رو میگی دسشویی داشته باشه کجا می‌ره کی میشورتش همینجوری میاد خونه ؟چرا بچه دار نمیشی بچه ا ...

عزیزم گربه ها جزو حیوانات وسواسی و خیلی تمیزن.

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خدا رو شکر عزیزم چیزیش نشده.خیلی مراقبش باش.گربه ها برکت میارن تو خونه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

چقدر دوس دارم برای پسرم گربه بگیرم 

حیف اطرافیام وسواس دارن همشون 

شما ماهی چقدر خرج گربتون میکنید؟ 

چنگ نمیزنه چیزی پاره کنه؟ یا خرابکاری کنه وسایل رو خراب کنه؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
گربه خونتون کثیف نمیکنه اح چقدررر چندش

چندش دهن توعه 

گربه ک بی ازار و خوجمله کاش توام گربه بودی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

چقدر دوس دارم برای پسرم گربه بگیرم حیف اطرافیام وسواس دارن همشون شما ماهی چقدر خرج گربتون میکنید؟ چن ...

یه خاک میخواد هر دو ماه.یه غذای خشک

زیر ۵۰۰ هزینشون ولی واقعا جور میشه پولش

خدا رو شکر عزیزم چیزیش نشده.خیلی مراقبش باش.گربه ها برکت میارن تو خونه

عشق منه همه زندگیمه از وقتی اومده خوشبخت ترینم من واقعنم برکت اورده، خیلی شب بدی بود الان اون داره اتبش میسورونه من هنوز گریه میکنم، خدا رحم کرد وگرنه دق میکردم

خودشون رو نمیتونن بشورم فکر کن پی پی کرد همینطوری میاد خونه

هر هفته میشوریشون باقیشم با زبون و خاک تمیز میکنن .

یه خاک میخواد هر دو ماه.یه غذای خشکزیر ۵۰۰ هزینشون ولی واقعا جور میشه پولش

واکسن و دکتر چی؟ 

همسایمون چند سال پیش داشت میگفت ماهی یه تومن خرجش میکنه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
چقدر دوس دارم برای پسرم گربه بگیرم حیف اطرافیام وسواس دارن همشون شما ماهی چقدر خرج گربتون میکنید؟ چن ...

ن اصلا دخترم خیلی مودبه فقط عروسکشو گاز گازی میکنه 

یسری وسیله همون اول میخری تااخرعمرش استفاده میشه واکسنا و عقیم کردنش چارتومن، غذاشم ماهانه نهایتا چارصد پونصد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز