2777
2789

چجوری؟

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مهم نیست چیشده و چطور شده

از الان به بعد مواظبش باش

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

خونه تنهاییم داشتم مرغ میشستم اومد ی تیکه کوچیک قد بند انگشت دزدید رفت منم دلم نیومد ازش بگیرم اخه خام‌نباید بخوره اصلا، چند دیقه بعد یهو دیدمش داره ب زور نفس میکشه ی حالیه انگار میخاد بالا بیاره فقط تا تونستم زدم پشتش😭مرغ اومد تو دهنش باز. ب سقف دهنش چسبید نمیومد بیرون نمیتونس قورتش هم بده اخر با هزار بدبختی دهنشو باز کردم با موچین کشیدمش بیرون

خونه تنهاییم داشتم مرغ میشستم اومد ی تیکه کوچیک قد بند انگشت دزدید رفت منم دلم نیومد ازش بگیرم اخه خ ...

بگردم🥺

خداروشکر که که الان خوبه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

فداتشم مرسی😔

🥲🩷

ن عزیزم خیلی تمیزه اصلن هم چندش نیس لطفن نگید این حرفو ادم ب عزیز کسی نمیگه چندش

عزیز گربه رو میگی 

دسشویی داشته باشه کجا می‌ره کی میشورتش همینجوری میاد خونه ؟

چرا بچه دار نمیشی 

بچه از گربه که عزیزتره 

عزیز گربه رو میگی دسشویی داشته باشه کجا می‌ره کی میشورتش همینجوری میاد خونه ؟چرا بچه دار نمیشی بچه ا ...

تو خاک مخصوص جیش میکنه بعد خودشو لیس نیزنه گربه ها بزاقشون ضدعفونی کننده داره، اصلنم بیرون نمیره کثیف شه مررتبم حمومش میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز