2777
2789
عشق منه همه زندگیمه از وقتی اومده خوشبخت ترینم من واقعنم برکت اورده، خیلی شب بدی بود الان اون داره ا ...

منم دارم عاشقشم همسرم اول مخالف بودن الان تا پیشی ازش خبری نیست میرن میارنش با اینکه احساسی نیستن دیدم یواشکی یه وقتا براش شعر میخونه😂

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چقدر دوس دارم برای پسرم گربه بگیرم حیف اطرافیام وسواس دارن همشون شما ماهی چقدر خرج گربتون میکنید؟ چن ...

حیوانات چون زبون ندارن بی آزارترین موجودن 

چون بی ازارن انسان وابستش میشه 

و اگر روزی رفت ک خب بلخره یه عمری داره 

بدترین ضربه روحی رو میخوری 

واسه همین نخر ...خیلی خوبه ها ولی طبق تجربه میشکنی تا چند ماه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درمورد سگ اطلاعاتی نداری درمورد دسشویی و غذا

سگ باید خیلی با تجربه باشی تربیتش کنی من ی سگ داشنم چون زیادی مهربونم ب من الفا شده بود از پسش برنمیومدم البته سگ نگهبانی بود مجبور شدیم واگذار کنیم تجربه خوبی نسبت ب سگ ندارم ک مشکل از رفتار خودم با سگ بود وگرنه منظورم این نیس سگ بده

ن اصلا دخترم خیلی مودبه فقط عروسکشو گاز گازی میکنه یسری وسیله همون اول میخری تااخرعمرش استفاده میشه ...

اسمش چیه؟ از اون کوچولو گوگولیاست؟؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
منم دارم عاشقشم همسرم اول مخالف بودن الان تا پیشی ازش خبری نیست میرن میارنش با اینکه احساسی نیستن دی ...

دقیقا همسر من وقتی میبینه من جایی سرگرمم یواشکی بغلش میکنه قربون صدقش میره دیروز داشت بهش میگفت تو دختر خونه مایی🥹🥹🥹

واکسن و دکتر چی؟ همسایمون چند سال پیش داشت میگفت ماهی یه تومن خرجش میکنه

واکسنش و دکترش هر چند ماه یه باره همیشم لازم نیست ببریش که هزینه زیادی ندارع در کل اینقدر برکت میاره پولش جور میشه.۱ تومن اگه بخوای تیتیشش کنی قلاده و لباس و قرتی بازیش بازم زیاد گفته

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا همسر من وقتی میبینه من جایی سرگرمم یواشکی بغلش میکنه قربون صدقش میره دیروز داشت بهش میگفت تو د ...

وای اره خیلی باحالن یعنی سختگیر ترین ادما هم عاشقش میشن بسکه سیاست دارنو جذابن.من هروقت حالم بده میاد میشینه پیشم اروم بشم

دکمه خانوم هستن دست بوس شما🥹

اسی چشماش 3 برابر چشمای منههه  

چخبره انقد درشت  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من میخام شیتزو بگیرم طوله هم هست نمیدونم چیا بگیرم چطور تربیت کنم

اگه بی تجربه ای مربی یا دوره هایی ک تو اینستا میذارن بخر از قبل کلی تحقیق کن اماده باشی از لحظه اول بدونی چ رفتاری کنی 

دوستم شیتزو داره ولی چون بی اهمیت باهاش رفتار کردن التن چارسالشه ولی هنوز جای جیش بلد نیست

دکمه خانوم هستن دست بوس شما🥹

ای جون دلمممم بچلونش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز