2777
2789
دکمه خانوم هستن دست بوس شما🥹

ای وای خدا قلبم 😍😍😍😍منو شوهرم اونقد گربه دوس داریم 

ولی امان از مادرامون 

اونقد وسواسی ان که خدا میدونه 😑

اگه بخرم نمیان خونمون 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جا خوابشم جداست یا هر جا دوس داشت میخابه

معمولا جای خواب مشخص دارن ولی ما میاریمش پیش خودمون بخوابه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تو خاک مخصوص جیش میکنه بعد خودشو لیس نیزنه گربه ها بزاقشون ضدعفونی کننده داره، اصلنم بیرون نمیره کثی ...

چرا جواب این دیوونه رو با صبر حوصله میدی وقتی به بچت میگه چندش بزن تو دهنش 

مواظب باش عزیزم از این ب بعد 🤌🏻🩷

پروفمم خودمم🤗 آروم و بی حاشیه🐣

اینم گل پسر سرتق ما.برفی خان

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ن اصلا دخترم خیلی مودبه فقط عروسکشو گاز گازی میکنه یسری وسیله همون اول میخری تااخرعمرش استفاده میشه ...

اگه کوچیکه نباید بهش گوشت تیکه ای می‌دادی 

خدا رو شکر که نمرده طفلی 

من عاشق گربه هام 

یعنی باورت نمیشه اینقدر که با گربه های محل سلام علیک دارم با همسایه ها ندارم😁😅

دخترم گیر داده برام گربه بگیر ولی من دیگه هرگز گربه نمیارم تو خونم 

ای وای خدا قلبم 😍😍😍😍منو شوهرم اونقد گربه دوس داریم ولی امان از مادرامون اونقد وسواسی ان که خدا م ...

دورت بگردم خانواده منم همین بودن ولی الان فقط بخاطر این خانوم میان خونم🤣

شاید من حساسم فکر میکنم همه جا کثیف میشه مثلا پاهاش یا...

پیشی من سفیده سفید یه لک نه رو پاستیلاشه نه رو بدنش حساسه از بس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز