2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدارو شکر که بخیر گذشت🥺میگم یه سوال دارم گربه ها وقتی گازت میگیرن باعث مریضی میشه ؟ مثلاً به ...

واکسن هاری بزنی براش ن چیزی نمیشه عزیزم گربه ها فقط هاری میتونن ب انسان منتقل کنن اونم خودت واکسنشو زده باشی گربتم زده یاشه اوکیع

🤣🤣🤣وقتایی ذوق میکنه همچین میشه

الهی غدای چشاش من بشم خیییلی بانمکه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

امید داشتم بتونم ذهنشو تغیر بدم و الا خیلی دلم شکست از حرفش

بیخود اون شعور نداشته اشو ب رخ کشید نجس ذهن مریضشه نجس ما ادماییم نه اون فرشته های بی گناه و مظلوم 

پروفمم خودمم🤗 آروم و بی حاشیه🐣
مادرررر دور بچم بگردم که آنقدر خوشگله صدقه بده براش🥺

فدات عزیزه دلم.😘😘

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اگه کوچیکه نباید بهش گوشت تیکه ای می‌دادی خدا رو شکر که نمرده طفلی من عاشق گربه هام یعنی باورت نمیشه ...

قربون دل مهربونت برم، اخع برداشت فرار کرد سریع کرد تو دهنش دلم نیومد بگیرم ازش فک کردم میتونه بخوره اشتباه کردم

اخخخخخ فداش بشم، راسته ک گربه سفیدا همشون نقصص مادرزادی دارن؟؟

خیلی حساسیت زود میگیرن کلا تو حیوانات رنگ سفید زود حساس میشه باید مراقبت بیشتز داشت.قلباشونم شنیدم ضعیفه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز