2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینجوری نکن با عشقت دیگه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

سلام دختر خوب این رفتار شما خیلی بد بوده . ی داستان بگم برات ی روزی مردی بیلش گم شد به همسایه اش شک کرد و رفتار همسایه اش زیر نظر گرفت دید چقدر مشکوک راه می‌ره چقدر مثل دزدها راه می‌ره مثل دزد ها نگاه می‌کنه برمیگرده خونه می‌بسته بیلش خانمش جا به جا کرده اینبار همسایه اش دید ، دید چقدر مرد محترمی چقدر باوقار راه می‌ره . 

به ذهن ما بستگی داره بقیه چطور میبینم .

اولا تو سن کم وارد ی رابطه شدی از نظر من اشتباه به این کار ندارم اما حالت اصلا طبیعی نیست دختر خوب

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

والا تو مغز من قفله ک بخوام برا پسر خالم ک سه سال ازم کوچیکتره عشوه بیام مثل خواهر برادریم دیگ خواهر ...

چون ذات پلیدی داره و تشنه پسر چندتا چندتا رل و کثافت کاری

نمیتونم دست خودم نیست کلافم خودمم