2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 127 پست
☹️ اون واکنشی نداره من زیاد بهش گیر میدم و حساسم

فکر میکنی الان زیادی کار خوبی میکنی؟

پس فردا همه چیو ازت مخفی میکنه

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینکه بری محضر یه تراپی برو اول 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

وای چه دلایل مسخره ای داری برا شکاکی هنوز سنیم نداری وای به حال اینکه سنتم بره بالا!

یه ۲.۲تا ۴ تا کن ببین اصلا خواهرت سن و سالش به پسر عموت میخوره؟

شاید خواهرت کم میریزه تو حرص بخوری خوشحال شه نقطه ضعف دستش دادی دیگه...

ولی فکر نکنم نظر دیگه ای داشته باشه مگر اینکه بخواد شوگر مامی بشه😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
میدونی دیگه چقدر رل ات از تو دور میشه؟تو اول باید باهاش دوست باشی و رفیق بعد یک پارتنر

بخدا انقد بهش محبت میکنم ابراز علاقه میکنم باهم رفیقیم ولی خب سر این جور مسائل عصبی میشم زودی

حس میکنم شکاکی

😐😐😐😐

بشین یه چایی بخور 

خودشم گفت شکاکه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
بخدا انقد بهش محبت میکنم ابراز علاقه میکنم باهم رفیقیم ولی خب سر این جور مسائل عصبی میشم زودی

ابراز علاقه کافی نیس

باید علاقه رو در دعواهم نشون داد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

☹️ اون واکنشی نداره من زیاد بهش گیر میدم و حساسم

این حساس بودنت باعث میشع ک ازت زده بشع و دور بشه تو دیونه ای  شکاک نیستی 

اگه ب خاهرت شک داری واقعا متاسفم واست

فک کردی شوهر و رل قعط شده برای ابجیت ک بیاد اونی ک میدونه با تو رو بچسبه ؟ 

فوقش یا بخاطر اینکه پسر عموشه و دوستش داره چرا پسر عموها کلا دوستداشتنین اونم وقتی کوچیک‌تر باشه از طرف

یاهم میخاد حرصت بده و بخنده برات 😑

وای خیلی سخته تا اسم آبجیمم بیاره دعوای بزرگی راه میندازم🤦🏻‍♀️ خیلی عصبیم

خب این خیلی اشتباه پسرها اصلا تحمل این بچه بازی ها رو ندارن اینجوری کنی زود ازت سرد میشه دور میشه ازت

اسی با این وضعیت چطور می خوای زندگی کنی؟ اوضاع فکریت خیلی خرابه و با توجه به حرفات ادمی هم نیستی که بتونی خودتو درست کنی چون اصلا متوجه نیستی چه اوضاع داغونی به لحاظ نگرشی و فکری داری!

اشتباه که چه عرض کنم زیاد تو نی نی سایت چرخید ذهنت بیمار شده که همه اهل خیانتن، این کارها چیه

خودمم خیلی کلافم اما دست خودم نیست

نه ربطی به اینجا نداره از قبل اینجور شدم بخاطر گذشتم 

وای چه دلایل مسخره ای داری برا شکاکی هنوز سنیم نداری وای به حال اینکه سنتم بره بالا!یه ۲.۲تا ۴ تا کن ...

اگه پسرعمو ۲۸ سالش بود و خواهر استارتر ۲۰ سالش بود، پسرعمو میشد شوگر ددی؟ یا فقط زن بزرگتر باشه میشه شوگر؟   

ناموسا همه چی تموم شد؟😐