2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 127 پست
نه ولی نمیدونم چیکارکنم دست خودم نیستغلط کرده خفش میکنم 😑

من جای پسر بودم باهات ازدواج نمیکردم فرد خشنی

فرد عاشق اینطوری نیست

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☹️ واقعاً خوب میشم ؟؟ چون خیلی کلافه شدیم

اره چرا نشی 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اها به جنسیت ربط داره پس. من فکر کردم به اختلاف سنی ربط داره

به هردو

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
وای چه دلایل مسخره ای داری برا شکاکی هنوز سنیم نداری وای به حال اینکه سنتم بره بالا!یه ۲.۲تا ۴ تا کن ...

من اینجور نبودم متاسفانه بخاطر گذشته لعنتیم کلی تغییر کردم با ویژگی های بد 

خیلی عوضیه تشنه پسر چندتا چندتا رل و کثافت کاری می‌کنه 

وااییییی خب وقتی خودش مشکل رو میدونه چی بگم ؟؟؟تازه من متن اول رو کامل نخوندم شما واسه خودت بریز بخو ...

تنهایی حال نمیده 😂😂 بیا دیگه

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
من اینجور نبودم متاسفانه بخاطر گذشته لعنتیم کلی تغییر کردم با ویژگی های بد خیلی عوضیه تشنه پسر چندتا ...

داری خودتو اذیت میکنی اون هر جورم باشه گمون نکنم به پسر ۷.۸ سال از خودش کوچیکتر فکر کنه فقط میخواد تورو حرص بده.

اهمیت نده بیخیال میشه

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
اگه تریاک هم میدی باهاش که بیام 😐شوخی البته

بیا بیا 😂

این حساس بودنت باعث میشع ک ازت زده بشع و دور بشه تو دیونه ای شکاک نیستی اگه ب خاهرت شک داری واقعا م ...

عمدا اینجور می‌کنه خیلی عوضی و تشنه پسره ذات پلیدشو میشناسم