2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چه ربطی به بزرگی داره

والا تو مغز من قفله ک بخوام برا پسر خالم ک سه سال ازم کوچیکتره عشوه بیام مثل خواهر برادریم دیگ خواهر شما ک ۷سال بزرگتره ک چطور میتونه با زندگی خواهرش بازی کنه حداقل به نامزدت الکی گیر نده با این کار از خودت دورش مبکنی

:)

خودمم خیلی کلافم اما دست خودم نیستنه ربطی به اینجا نداره از قبل اینجور شدم بخاطر گذشتم

ببین زیاد اینطور نباشد هم اطرافیانت کلافه میشن هم به مرور بی ارزش میشی براشون هم ممکنه بعد از ازدواج با این اخلاقت واقعا بهت خیانت کنه، خودت درمانگر خودت باش

بنده خدا پسر عموت تازه بهش میگی عشقم چه عشقی چه کشکی به خواهر خودت بدبینی فردا غریبه هارو میخوای چکا ...

آبجیم خودش کرم داره تشنه پسره بخدا چندتا چندتا رل میزنه کثافت کاری داره

این رابطه اسمش عشق نیس خود خواهی هست 

ادم عاشق انقدر عشق شو اذیت نمیکنه 

با خود خواهی داری میری جلو پسر عموت هم خیلی زود از این بچه بازیات خسته میشه 

مگه عشق اینجوری که یعنی تو صاحب ‌اون هستی 

مگه زمان برده داری هس 

یکم رو خودت کار کن میدونم دوسسسششش داری ولی اینجوری نمیشه کلا ازت خسته میشه میزاره میره 

اگه پسرعمو ۲۸ سالش بود و خواهر استارتر ۲۰ سالش بود، پسرعمو میشد شوگر ددی؟ یا فقط زن بزرگتر باشه میشه ...

زنی که سنش ۷.۸ .۱۰ سال بزرگتر باشه حکم شوگر مامی رو داده!

شوگر ددی رو زیاد در جریان نیستم😉

ولی اون بگمونم تا ۱۵ سال راه داره بشه شوگر ددی😏

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
زنی که سنش ۷.۸ .۱۰ سال بزرگتر باشه حکم شوگر مامی رو داده!شوگر ددی رو زیاد در جریان نیستم😉ولی اون بگ ...

اها به جنسیت ربط داره پس.   من فکر کردم به اختلاف سنی ربط داره  

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

تا اومدن داخل در حیاط رو جوری محکم کوبیدم هم گفتم الان که از جا در بیاد آبجیمم دید چجور شدم پشت کرد ...

یجوری عشقم عشقم میگی تو این گار تو دنیا دوتا پسر هس یدون عشق تو یدونم آمیتا پاچان تو هندوستات