2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 127 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه میکنی..من کاری جز اینکه تو بیهوده هم اعصاب خودتو و هم اعصاب پارتنر تو داغون میکنی چیزی ندیدمت ...

☹️ اون واکنشی نداره من زیاد بهش گیر میدم و حساسم

وااای نههه پس چیکارکنم

دیونه بازی شکاک بازی درنیار به عشقت محبت کن اگه عشقت درباره خواهرت پرسید درست جواب بده اگه خواهرتم خواست لوس بازی دربیاره اصلا برات مهم نباش خیلی ریلکس باش

آره کلا سر هر چیزی گیر میدم بهش و بحث داریم جفتمون اذیتیم ولی دست خودمم نیست

میدونی دیگه چقدر رل ات از تو دور میشه؟

تو اول باید باهاش دوست باشی و رفیق بعد یک پارتنر

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بارها دیدم یواشکی واسه عشقم عشوه میاد کلا کرم داره تشنه پسره ازش متنفرم میشناسم چه عوضی هست

چ جور عشوه ای؟؟؟؟؟

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

عشقم میگه که تو ذهنت مریضه وگرنه کسی به دخترعمو و خواهر زن خودش چشم نداره نمی‌دونم واقعا من اشتباه م ...

اشتباه که چه عرض کنم زیاد تو نی نی سایت چرخید ذهنت بیمار شده که همه اهل خیانتن، این کارها چیه

بنده خدا پسر عموت تازه بهش میگی عشقم چه عشقی چه کشکی به خواهر خودت بدبینی فردا غریبه هارو میخوای چکار کنی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

اصلا عادی نیستی یه روانپزشک برو 

اصلا فاز دختر هایی که سر یه پسر با همجنس خودشون کتک کاری میکنن نمیفهمم یکی هم چند وقت پیش به خاطر پسر دماغ دوستش رو شکونده بود کارش به دادگاه و شکایت رسید 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

دیونه بازی شکاک بازی درنیار به عشقت محبت کن اگه عشقت درباره خواهرت پرسید درست جواب بده اگه خواهرتم خ ...

وای خیلی سخته تا اسم آبجیمم بیاره دعوای بزرگی راه میندازم🤦🏻‍♀️ خیلی عصبیم