2777
2789
عنوان

افراد بالای 25 سال فقط بیان تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 65 پست

این بار اگه ببخشی دوباره تکرار میکنه و فکر میکنه که بازم وظیفه داری ببخشی و اون موقه شاید حتی بچه هم داشته باشی که دیگه میخوای به پای بچه بسوزی و بسازی و ببخشی 

و در اینده حتی دیگه نمیگه ببخشید میگه دلم خواست تو هم بشین بچتو بزرگ کن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمشه که می بخشی ولی خودت ذره ذره آب میشی

تا بیرون بره فکرمیکنی باز رفت بهت خیانت کنه

حتی اگه طلاق هم نگیری رابطتون مثل قبل نمیشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

عزیزم واقعا متاسفم برای اتفاقی ک برات افتاده 

ولی مگه ما چقد زنده ایم که با یه خیانتکار و یا با خاطرات بدش زندگی کنیم

این نظر منه 

بازم زندکی خودته گاهی وقتا بخشش هم خیلی با ارزشه اگه بدونی تضمینی برای ایندت وجود داره

میتونی فراموش کنی؟

اگه جوابت منفیه داغون میشی 

اول ببین روحیه ات چطوره اگه سخت میبخشی زندگی بهت سخت میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ