2777
2789
عنوان

افراد بالای 25 سال فقط بیان تاپیکم

699 بازدید | 65 پست

من شوهرم خیانت جنسی کرد

بهم میگن ببخشش چون طلاق گرفتن بده و آیندت ممکنه خیلی بد بشه و از کجا معلوم نفر بعدی زندگیت خوب باشه اصلا. 

بچه ندارم

من تصمیمم طلاقهـ.

بنظرتون ببخشمش یا طلاق بگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تویی که باید تصمیم بگیری ، کسی جز خودت نمیتونه اینو بگه، باید ببینی شرایط بعد طلاق چطوریه ، همسرت پشیمونه و احتمال تکرار کارش هست یا نه و اینکه میتونی با وجود این اتفاق باهاش ادامه بدی یا نه

در تصمیم خیلی دقت کنید.

🔴 جهت‌ مشاوره‌ی حقوقی ( خانواده‌ و کیفری‌ و..)                                                                                                🔵 مشاوره سریع از طریق تلگرام/ایتا  👈🏻 Vakil_yarhs                                                                                                🟢 مشاوره در سایت فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۱۲ شب

اگه بقیه چیزاش خوبه من بنظرم ارزش یبار فرصت دادن رو داره ولی یکبار

اونم‌ تعهد بگیری و مثلا اگه داره یچیزی بنامت کنه یا حق طلاقی چیزی بگیری

و اینکه چقد همسرتو میشناسی آیا یک ادم متعد هست و خیانتش یک اشتباه بوده و پشیمون هست؟ یا نه یک آدم بی مسولیت و بیخیال هست که شانس تکرار کردن خیانتشو بالا میبینی؟ 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

ببخشید من ۲۵ سالم نیست

اما، عقل و فکرم از ی آدم ۲۵ ساله کمترم نیست

بنظرم اگه مشکلی ندارین با این موضوع که بعداً دوباره تکرار بشه و بعد ها بچه دار شین و بازم اینکارو انجام میدن صدرصد بعد ی سنی بچه متوجه این قضیه میشه و حال روحی اونم داغون میشه 

دقیقا اتفاقی که برای خودم افتاد اما مامان بابام الان بخاطر داداش کوچیکم زیر ی سقفن بدون هیچ عشقی