nikoo3143 مدیر عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 1928 عنوان افراد بالای 25 سال فقط بیان تاپیکم | مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 65 پست من شوهرم خیانت جنسی کرد بهم میگن ببخشش چون طلاق گرفتن بده و آیندت ممکنه خیلی بد بشه و از کجا معلوم نفر بعدی زندگیت خوب باشه اصلا. بچه ندارممن تصمیمم طلاقهـ.بنظرتون ببخشمش یا طلاق بگیرم 1403/05/01 | 22:48 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
frshte_a عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 447 فکنم استارتر ... گیر آورده سه ساله میگه شوهرم خیانت جنسی کرده چیکار کنم سه ساله تصمیم نگرفتی هنوز دقیقا! من رفتم تاپیکاشو دیدم!!!! از نامزدی دیده با اینو اونه هنوز تصمیم نگرفته مارو گیر اورده. اسی بشین زندگیتو بکن تو طلاق بگیر نیستی..
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6671 خدا نکنهمن ۱ ساله زدم به بیخیالیبه ظاهر بیخیالم از درون دارم میسوزمبه ظاهر مهم نیست کجاست ولی تو دلم ... منم سعی میکنم بیخیال بشم ولی گاهی توی حموم یاد این چیزا می افتم اشکم میاد فقط نمیخام بچم ببینه.
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6671 میگن قضاوت بده، اما تو مورد من قانون خودم رو دارم در اطرافیانم هرکس به همسرش خیانت ارتباطم رو باهاش ... بله همین درسته. خیانت هم مثل دزدی مثل قتل به زندگی و روان یه ادم اسیب میزنه. همه باید طردش کنن چه قلبهایی که زیربار این غصه پرخون شده
zaaaaa عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 3688 خیییلی اگهههه میتونیهرچند به شدت سختهولی تا میتونی امتیار بگیرحق طلاقاگه خونه داره سند ۶دانگماشین داره بزن به اسمتکلا تا میتونی ازین اتویی که داری ازش استفاده کنتا اگهههه خداینکرده باز تکرار کرد راحت تر بتونی بری میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
مسافران عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 12089 منم سعی میکنم بیخیال بشم ولی گاهی توی حموم یاد این چیزا می افتم اشکم میاد فقط نمیخام بچم ببینه. من بچه هام عادت کردند به گریه کردنم خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6671 من بچه هام عادت کردند به گریه کردنم فدات بشم میفهمم سخته.