2777
2789
عنوان

افراد بالای 25 سال فقط بیان تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همشون همینن دنبال کی میخوای بری؟؟؟شوهر منم به من خیانت میکنه شوهر همه این نی نی سایتیا بهشون خیانت میکنه ول کن بابا خدا مردارو شناخت گفت ۵ تا زن بگیرید دنبال چی هستی؟؟؟

خیانتش در چه حد هست ؟اگر اولین بارش هست ؟چندسال از زندگی مشترکتون میگذره؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

اگر خودش گفته بهت و اظهار پشیمونی کرده شاید بشه بخشید شاید

ولی اگر مچ گرفتی و خودت فهمیدی .......

اونم با توجه به اینکه بچه ندارید و حتما به تازگی ازدواج کردین

احتمال خیلی زیاد بعدا تکرار میکنه

اون موقع میخوای چه کار کنی

چند بار بوده و با کی ؟ میدونی که هیچ تضمینی نیست دوباره تکرار کنه ؟ از قدیم گفتن اب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب   الان دیگه تو میدونی شوهرتم میدونه که تو میدونی ممکنه حتی اون ترس هم نداشته باشه

چه جدا بشی چه نشی عواقب رفتار همسرت همیشه باهاته

اینجا از روی زندگی خودشون برات نسخه میپیچن

بشین حساب کن که کدوم حالت به نفع خودته و تصمیم بگیر،

همه شرایط و نکات‌مثبت یا منفی طلاق رو بنویس تا ذهنت باز بشه

بعد ببین بمونی بهتره یا بری

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

من نظری ندارم فقط، قلبم درد میگیره از خیانت جنسی افراد متاهل چه مرد و چه زن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

نبخش چون نمیشه بخشید. اگه بخشیدی و برگشتی دیگه نباید در موردش حرف بزنی نباید به روش بیاری. نباید فراموش کنی ولی بخشش یعنی دیگه نگی. اگه میتونی ببخش و برگرد اگه نمیتونی نبخش چون زندگی میشه جهنم. به همش فکر کن. خوابشو میبینی فکرش میاد تو ذهنت. ازارت میده. فقط وقتی ببخش که بتونی. مساله کمی نیست. تلخ میگم که بهش فکر کنی. حقیقت رو ببینی عزیزم

اگه شرایطشو داری جدا شو.. من خودم اگه بفهمم همسرم با کس دیگه ای بوده لحظه ای باهاش نمیمونم.. کسی که یه بار خیانت کنه بازم میکنه ولی حرفه ای تر که لو نره.. بنظرم فرصت دادن به این آدما اشتباهه محضه.. تا بچه نداری خودتو خلاص کن. 

تکرار کنه اینده ات سخت تر میشه عزیزم 

برا ضمانت چی داره که به نامت کنه؟ 

حق طلاق رو میتونی بگیری ؟ 

حق حضانت میتونی بگیری ؟ 

بعدشم الان که تنهایی میگی از اینده و طلاق میترسم بعدا رو میخوای چه کار کنی ؟ 

تصمیم با خودته 

الان باما درمیون گزاشتی 

با یه مشاور هم صحبت کن 

اگه صلاح بود با خانوادت صحبت کن اونا هم باید تو رو حمایت کنن 

و تا موقه ای که تصمیم درست رو نگرفتی به هیچ عنوان باهاش رابطه نداشته باش 

نظر من اینه ،نظر بقیه هم محترمه  

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨