2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنیم چجوری باسایت آشنا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست
عزیزم پس جفتمون با تجربه بد وارد شدیم🥲تازه من بعد سقط عضو شدم ی سری سوال درمورد مراقبتای بعد سقط پر ...

آره واقعا عزیزم ، حتی به دکترم گفتم خیلی از عوارضش میگن ، بهم گفت واقعا تا یه مدت حرفای توی این سایتا رو نخون، وای یادمه یه نفر گفته بود حال روحیم برای سقط بده ، چقدر بهش حمله کرده بودن ، نکنه خودت بودی 😁

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
آره واقعا عزیزم ، حتی به دکترم گفتم خیلی از عوارضش میگن ، بهم گفت واقعا تا یه مدت حرفای توی این سایت ...

ممکنه🤣یادم نیس عنوان تاپیکایی ک میزدمو 

ی مدتم خیلی درد زیر شکم و واژن داشتم بعد سقط همه اینجا گفتن رحمت سرده باید اصلاح مزاج کنی و فلان رفتم دکتر گفتم ی سری دوستام ایپجوری گفتن اینقددددد خندید بهم از خجالت اب شدم سونو کرد دیدیم عفونت لگنه ک یچیز عادیه بعد از سقط با دوتا قرص خوب شدم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه🤣یادم نیس عنوان تاپیکایی ک میزدمو ی مدتم خیلی درد زیر شکم و واژن داشتم بعد سقط همه اینجا گفتن ...

اینجا بگی عفونت لگن ، چند تا باجی بیست ساله میان میگن ، خانم عنبر نسا بذار خوب بشی 😂

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش