2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنیم چجوری باسایت آشنا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دقیقا مثله خودت البته برای بارداری هم خیلی مطالب اینجا رو میخوندم ولی واقعا من و ترسونده بود بعضی از نظرات ، تا جایی که تا افسردگی پیشرفتم ، خیلی مسائل ترسناکیی اینجا مطرح میشه یه وقتایی 😂

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
منی که سال ۹۴ مستاصل وناچار دنبال این بودم چکارکنم شوهرم کمتر اذیت کنه به اینجا رسیدم وازتنهایی مون ...

ای جانم عزیزکم🥹من حسم ب سایت اینه ک هرزمان دلم گرفت ی عالمه دوست یجا جمع شدن و بی دریغ منتظرن کمکم کنن همه رو دوست و آشنا میدونم اکثرنم خانومای اینجا تنها و رنج کشیده هستن بهتر همو درک میکنن

اسی دقیقا مثله خودت البته برای بارداری هم خیلی مطالب اینجا رو میخوندم ولی واقعا من و ترسونده بود بعض ...

وای دقیقن من میخاستم با قرص سقط کنم اولین تاپیکی ک برام اومد اون طرفم میخاستع سقطط کنه اومده بود راهنمایی بگیره همه میگقتن نکن یکی از فامیلمون این کارو کرد رحمش پاره شد نمیدونم نصف بچه موند دیگه بچه دار نشد ینی مغزم پوکی 

وای دقیقن من میخاستم با قرص سقط کنم اولین تاپیکی ک برام اومد اون طرفم میخاستع سقطط کنه اومده بود راه ...

دقیقااااا وای از مراحل سقط تا شیر دهی پر از آه و ناله بود ، شبا خواب میدیدم که اولین راه رفتن بعد از سزارین چطوریه یا درد بعد از شیر دهی و شب بیداری ، چقدر نالههههه کرده بودن 

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
دقیقااااا وای از مراحل سقط تا شیر دهی پر از آه و ناله بود ، شبا خواب میدیدم که اولین راه رفتن بعد از ...

عزیزم پس جفتمون با تجربه بد وارد شدیم🥲تازه من بعد سقط عضو شدم ی سری سوال درمورد مراقبتای بعد سقط پرسیدم تمام کامنتا سرزنش بود. ک چرا سقط هرچی میگم بابا بچه مشکل داشت حق انتخاب داشدم میگفتن نه تو باید ب دنیا میاوردی این سختی رو میکشیدی اونم موجود زنده بوده فلان😒هیچوقتم ب جوابم نمیرسیدم مشکلات خودم کم بود اینام هی حرصم دادن ولی تو موارد دیگه خیلی کمکم کردن