2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنیم چجوری باسایت آشنا شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 35 پست
عزیزم پس جفتمون با تجربه بد وارد شدیم🥲تازه من بعد سقط عضو شدم ی سری سوال درمورد مراقبتای بعد سقط پر ...

آره واقعا عزیزم ، حتی به دکترم گفتم خیلی از عوارضش میگن ، بهم گفت واقعا تا یه مدت حرفای توی این سایتا رو نخون، وای یادمه یه نفر گفته بود حال روحیم برای سقط بده ، چقدر بهش حمله کرده بودن ، نکنه خودت بودی 😁

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش
آره واقعا عزیزم ، حتی به دکترم گفتم خیلی از عوارضش میگن ، بهم گفت واقعا تا یه مدت حرفای توی این سایت ...

ممکنه🤣یادم نیس عنوان تاپیکایی ک میزدمو 

ی مدتم خیلی درد زیر شکم و واژن داشتم بعد سقط همه اینجا گفتن رحمت سرده باید اصلاح مزاج کنی و فلان رفتم دکتر گفتم ی سری دوستام ایپجوری گفتن اینقددددد خندید بهم از خجالت اب شدم سونو کرد دیدیم عفونت لگنه ک یچیز عادیه بعد از سقط با دوتا قرص خوب شدم😁

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممکنه🤣یادم نیس عنوان تاپیکایی ک میزدمو ی مدتم خیلی درد زیر شکم و واژن داشتم بعد سقط همه اینجا گفتن ...

اینجا بگی عفونت لگن ، چند تا باجی بیست ساله میان میگن ، خانم عنبر نسا بذار خوب بشی 😂

هیچ کس از خودت مهم تر نیست، پس خودتو تا می تونی دوست داشته باش