2777
2789
عنوان

دلم گرفته از بغض خوابم نمیبره

436 بازدید | 55 پست

فکر می کردم باردار شدن اسونه ماه سوم اقدامم به توصیه یکی از کاربرا خرما و سیاه دونه و روغن محلی درست کردم همون ماه باردار شدم ولی داغش به دلم موند قلب جنین تشکیل نشد کلی صبر کردن و سونوگرافی و چندتا دکتر و بیمارستان و سقط و ... بماند بعدش باز کلی دکتر که به اصرار خودم ازمایش دادیم خودم مشکلی نداشتم ولی ازمایش همسرم مشکل داره مورفولوژی دو و مشکلات دیگه با اینکه اصلاح سبک درستی داره تغذیه ناسالمش شاید بستنی باشه اون هم خیلی کم  وقتی تو مطب باردار میبینم واقعا دلم میگیره 

اگر همچین تجربه ای دارید لطفا به حرف دکترا که دائم میگن یه سقط طبیعیه گوش ندین حتما حتما ازمایش بدین دکترا متوجه درد روحی و جسمی که ادم میکشه نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی زود مادر میشیمن به آی وی اف فکر میکردمهمسر منم مشکل داشت ۳ ماه دارو خورد جواب گرفتیم

خداکنه فردا میبرم پیش یه متخصص از حالا فقط دلم گریه میخواد 

همسرت اهل سیگار و قلیان اگه هست بگو ترک کنهلباس زیر تنگ دوش اب داغ برا باروری مردا سمه

باور کن اصلا اهل دود نیست تو اوج خستگیش ورزش حتما باید بره حتی از اب داغ هم بیزاره با اب سرد دوش میگیره صبحانه اهمیت بده حتی مرغ چندساله نمیخوره بخاطر هورمونی بودنش بعد جواب ازمایش اینجوری شده 

اونوقت یکی از فامیلامون که اهل قلیون و فست فود و نوشابه و ... هست سه قلو داره 

خدایا حکمتتو شکر 

باور کن اصلا اهل دود نیست تو اوج خستگیش ورزش حتما باید بره حتی از اب داغ هم بیزاره با اب سرد دوش میگ ...

عزیزم اگه انقد اهل رعایت هستن من مطمئنم با دارو حل میشه مشکلتون

داروهای همسرم ویتامین e

ب کمپلکس

کیوتن 

و یه امپول بود که به شکم باید میزد هر هفته

عزیزم اگه انقد اهل رعایت هستن من مطمئنم با دارو حل میشه مشکلتونداروهای همسرم ویتامین eب کمپلکسکیوتن ...

عزیزم من ازمایش همسرم نشون دکتر دادم فقط کپسول نوشتن که تقویتیه گفت بره دکتر اورولوژی اگر نشد ای یو ای 

میشه بدونم همسرتون چه مشکلی داشتن طبیعی باردار شدین ؟ با همین داروها خوب شدن ؟ چقدر زمان برد ؟