2777
2789
عنوان

دلم گرفته از بغض خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست

بعد یه سال رفتم دکتر زنان هم برا خودم ازمایش نوشت هم همسرم

من تنبلی داشتم و همسرم توی تعداد و شکل اسپرم ها مشکل داشت

دکتراورولوژی معروف شهرمون رفت ایشون تشخیص واریکوسل داده بود و نوبت عمل زده بود 

برا اطمینان خاطر یه دکتر دیگه هم ه رفت که گفت ۳ ماه این دارو ها استفاده بشه بدون عمل جواب میگیرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهای همسرم کم مونده بود تموم بشه رفتم پیش یه متخصص زنان زایمان

بهم لتروزول داد

و‌گف روز ۱۱ پریود بیا سونو کنم

منم رفتم گف فولی غالب داری

آمپول ازادسازی داد و من همون ماه باردار شدم 

دقیقا دوسال شد از اقدام تا جواب گرفتنمون

من کارم کلا گریه بود 

ولی همون ماه که باردار شدم اصلااااا استرس نداشتم کلی کار انجام دادم و منتظر نتیجه نبودم

چون یه جورایی حس میکردم مشکلمون به همین زودیا حل نمیشه

ولی اینو بگم که من دخترمو مث یه معجزه باردار شدم

چون یبار که شدیدا دل شکسته و نالان بودم تو گوشی  استخاره گرفتم 

این آیه اومد که و ما بشارت فرزند رو به ذکریا دادیم🥺

همون لحظه حس کردم خدا باهام حرف زد و گف درست میشه

بعد یه سال رفتم دکتر زنان هم برا خودم ازمایش نوشت هم همسرممن تنبلی داشتم و همسرم توی تعداد و شکل اسپ ...

مرسی که وقت گذاشتی این هم دکتر اورولوژی معرفی کرد باز سر راه پیش یه ماما رفتم گفت نازایی ابن سینا دقیق تره دیگه جای دیگه نرو 

من کارم کلا گریه بود ولی همون ماه که باردار شدم اصلااااا استرس نداشتم کلی کار انجام دادم و منتظر نتی ...

دقیقا میفهمم منم با دلشکسته هرروز روضه حضرت علی اصغر میذارم اصلا فکرشم نمیکردم یه روز برای بارداری از این مطب ب اون مطب برم 

مرسی که وقت گذاشتی این هم دکتر اورولوژی معرفی کرد باز سر راه پیش یه ماما رفتم گفت نازایی ابن سینا دق ...

عزیزم مطمئنم خیلی زود نتیجه میگیری

فقط یه چیزی بگم تجربه خودم بوده

به احدی نگو میخوای بچه بیاری حتی مادر و خواهر خودت

چون بی بی چک که منفی میشه از روی دلسوزی و دوس داشتن خیلی استرس میدن به ادم

من قایمکی دکتر میرفتم همیشه هرکسی هم میگف بچه میگفنم زوده

حتی مادرم نفهمید من دوسال اقدام بودم

حتی دوستام

بعد یه سال رفتم دکتر زنان هم برا خودم ازمایش نوشت هم همسرممن تنبلی داشتم و همسرم توی تعداد و شکل اسپ ...

من مشکلی ندارم جز اینکه یه دکتر میگه زخم داری برای بچه مشکل میشه منجمد کنم دکتر دیگه میخنده میگه زخمی نمیبینم این چیزا دیگه منسوخ شده 

من مشکلی ندارم جز اینکه یه دکتر میگه زخم داری برای بچه مشکل میشه منجمد کنم دکتر دیگه میخنده میگه زخم ...

عزیزم پیش هردکتری نرو یه فوق تخصص پیدا کن کلا زیر نظر اون باش

خیلیا فقط دنبال کسب درامدن 

نه حل شدن مشکل مریض

عزیزم مطمئنم خیلی زود نتیجه میگیریفقط یه چیزی بگم تجربه خودم بودهبه احدی نگو میخوای بچه بیاری حتی ما ...

دقیقا موافقم دیگه ادم ظرفیت استرس نداره اعصابم سر دکتری که رفتم خورد شد تا رسیدم به ماما یهو بغضم ترکید بیچاره شمارشو داد گفت هرموقع خواستی گریه کنی به من زنگ بزن😅

عزیزم پیش هردکتری نرو یه فوق تخصص پیدا کن کلا زیر نظر اون باشخیلیا فقط دنبال کسب درامدن نه حل شدن مش ...

اره والا از این خیلی خیلی تعریف می کردن باتجربه و کاربلد میگفت منجمد کنم امروز سه تومن می گیرم ولی دکتر خودم منجمد کردن این چیزارو مسخره می کرد میگفت منسوخ شده