2777
2789

اینکه دو دختر نزدیک به همسن دارید و مدام با هم درگیر میشوند، خیلی طبیعی است؛ چون رقابت خواهر و برادری در این سن به اوج خودش میرسد. اما میشود با چند راهکار ساده شدت این درگیریها را کم کرد و رابطهشان را آرامتر کرد:

🎯 راهکارهای عملی

- تقسیم توجه شما: بچهها وقتی حس کنند یکی بیشتر توجه میگیرد، سریع وارد رقابت میشوند. سعی کنید هر روز زمانی جداگانه با هرکدام بگذرانید—even اگر فقط ۱۰ دقیقه باشد.

- قوانین روشن خانه: مثلاً "داد زدن ممنوع"، "زدن ممنوع". این قوانین باید کوتاه، ساده و ثابت باشند.

- فعالیت مشترک اما کنترلشده: بازیهایی انتخاب کنید که همکاری لازم دارد (مثل پازل، آشپزی ساده، یا ساختن چیزی با لگو). این باعث میشود انرژیشان به سمت همکاری برود.

- جایگاه شخصی: هرکدام یک گوشه یا وسیله مخصوص داشته باشند که دیگری حق ندارد بدون اجازه استفاده کند. این حس مالکیت جلوی خیلی از دعواها را میگیرد.

- بیطرفی شما: وقتی دعوا میکنند، به جای اینکه دنبال مقصر بگردید، روی راهحل تمرکز کنید: "الان چه کار کنیم که هر دو راضی باشید؟"

🧩 تمرین ساده برای آرام کردن رابطه

هر شب قبل خواب، از هرکدام بخواهید یک چیز خوب درباره خواهرش بگوید. این تمرین کوچک، کمکم نگاهشان را از رقابت به قدردانی تغییر میدهد.

---

میخواهید برایتان یک چکلیست روزانه طراحی کنم که بتوانید پرینت کنید و روی دیوار اتاق بچهها بزنید؟ این چکلیست شامل قوانین ساده و فعالیتهای مشترک خواهد بود تا بچهها یادشان بماند چطور با هم رفتار کنند.

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت دعواشون شد از هر دوتاشون باهاشم یه نیشگون ریز بگیر 🤣 بگو تکرار نشه ( ترفند یکی از آشناهای و بچه هاش خیلی خوبن الان)

دل به دریا زده ای ، پهنه سراب است نرو... برف و کولاک زده راه خراب است نرو...