2777
2789
عنوان

دلم گرفته از بغض خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 55 پست

عزیزم این حرف خواهرانه بهت میگم بچه دار شدنم مث کنکور ازدواج و خیلی چیزای دیگه جزء مراحل ساده و معمولی زندگیه

سختش نکن برا خودت تا زودتر نتیجه بگیری

زوم نکن روش

حتما یه کاری انجام بده تا ذهنت یه کم ازاد باشه

کلاسی باشگاهی 

خیلی تاثیر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این حرف خواهرانه بهت میگم بچه دار شدنم مث کنکور ازدواج و خیلی چیزای دیگه جزء مراحل ساده و معمو ...

من یه دکتر خوب پیدا کنم خیالم راحت میشه اشتباه کردم به حرف یه اشنا گوش دادم پیش این دکتر رفتم حالا اگر بیخیال هم باشم حرفاش میاد تو ذهنم 

من یه دکتر خوب پیدا کنم خیالم راحت میشه اشتباه کردم به حرف یه اشنا گوش دادم پیش این دکتر رفتم حالا ا ...

آفرین

پس فقط دنبال چاره باش ولییییی با روحیه قوی

چون میدونم پشیمون میشه آدم بعدا بابت خودخوریاش گریه هاش

عزیزم این حرف خواهرانه بهت میگم بچه دار شدنم مث کنکور ازدواج و خیلی چیزای دیگه جزء مراحل ساده و معمو ...

چقد حق گفتی

ولی واقعا دل بزرگی میخاد ک بتونی روحیتو قوی نگهداری..

من یکسال و ۸ ماهه اقدامم و مشکلم تنبلی تخمدانه

اوننننقدر رو این قضیه زوم کردم ک دیگه از مغزم بیرون نمیره و باعث اضطراب و تپش قلبم شده و کلا زندگیمو مختل کرده

روحیم افتضاح شده دیگه

جدیدا حتی قلبم درد میگیره با فک کردن بهش

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد حق گفتیولی واقعا دل بزرگی میخاد ک بتونی روحیتو قوی نگهداری..من یکسال و ۸ ماهه اقدامم و مشکلم تنب ...

عزیززززم

ان شاءالله خیلی زود نی نی میاد تو دل شما و اسی❤❤

وزن کم کردن خیلی جواب میده تو تنبلی

۱۰ درصد از کل وزن سعی کن کم‌کنی 

فامیل ما بعد ۱۳ سال با لاغر کردن خودش باردار شد

و بچه دوم به فاصله ۷ ماه با اولی دوباره باردار شد

چقد حق گفتیولی واقعا دل بزرگی میخاد ک بتونی روحیتو قوی نگهداری..من یکسال و ۸ ماهه اقدامم و مشکلم تنب ...

من کشیدم این روزا و دردهارو و الان که از اون مشکل فاصله گرفتم میگم کاش این همه غصه نمیخوردم

کاش مسافرت میرفتم یه هنری یاد میگرفتم

بخاطر همین همیشه به اقدامیا میگم شل کنین تا زودتر جواب بگیرین

من کشیدم این روزا و دردهارو و الان که از اون مشکل فاصله گرفتم میگم کاش این همه غصه نمیخوردمکاش مسافر ...

دقیقا حتی ی مسافرت و ی مهمونیم ب خودم زهرمار میکنم😕🤦‍♀️

سعیمو میکنم اروم تر باشم از این ب بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا حتی ی مسافرت و ی مهمونیم ب خودم زهرمار میکنم😕🤦‍♀️سعیمو میکنم اروم تر باشم از این ب بعد

این جهان کوه است و فعل ما ندا

سوی ما آید نداها را صدا 

شاد و خوشحال باش بزار کائنات تورو هل بدن سمت خواسته هات

من یه نذری کردم گفتم خدایا من بچه های مردمو خوشحال میکنم توهم منو خوشحال کن

در حد توان لوازم تحریر میخریدم میبردم براشون

یا شب یلدا برا دوسه تا خانواده میوه وشیرینی میبردم 

در حد توانم میکردم نه بیشتر

اینارو از رو ریا نگفتما

فقط کارایی که به نظر خودم منو به آرزوم نزدیک تر کرد رو میگم شاید شما هم بخوای امتحان کنی☺️

این جهان کوه است و فعل ما نداسوی ما آید نداها را صدا شاد و خوشحال باش بزار کائنات تورو هل بدن سمت خو ...

مرسی از ارامشی ک میدی عزیزم..بهترینا رو برات ارزو میکنم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستییییی عزیزم همسرت مکمل میخوره برا باشگاه؟از این پودر و کراتین اینا؟

متاسفانه یکی دوماه مصرف کرد بدن سازی الان زیر بار نمیره که اون خراب کرده میگه پروتوئین داره اصله مشکل از اون نیست تنها منفی تو زندگی همسرم همون پودره بعد هم که خودم انداختمش دور 

این جهان کوه است و فعل ما نداسوی ما آید نداها را صدا شاد و خوشحال باش بزار کائنات تورو هل بدن سمت خو ...

عزیزم 🥺🥺🥺🥺 

من تو فکرم بود خدایا سوپرایزم کن کیک های خامه ای درست می کنم برای بچه های بی سرپرست تنها چیزی که هنرم بود فکر می کردم خوش حال میشن 

آفرینپس فقط دنبال چاره باش ولییییی با روحیه قویچون میدونم پشیمون میشه آدم بعدا بابت خودخوریاش گریه ه ...

عزیزم تو نی نی سایت زیاد سرچ میکنم اکثرا مشکل ناباروری دارن اگر هم با وضعیت اسپرم همسرشون باردار بشن جنین سالمه من باردار شدم ولی رشد متوقف شد قلب تشکیل نشد کاش یا ادم باردار نمیشد یا اگر میشه جنین سالم باشه