2777
2789
عنوان

دختره هیزه هشت ساله من

8838 بازدید | 62 پست

الان داشتم یه تاپیک میخوندم ترسیدم خودمم زدم دوستان نظر بدن و راهنمایی کنن

دخترم هشت سالشه

حس میکنم یه کم هیزه

وقتی میرم حموم درو هل میده یواشکی نگاه کنه

توالت که میرم همین طور

وقتی بچه های دیگه میخان لباس عوض کنن مثلأ مامانشون میگه برین تو راهرو ، بچه های دیگه خودشون میرن جایی که دید نداشته باشن ولی دخترم رو باید بهش بگم بیا این ور

بازم همونجا وایساده میگه من نمیبینم

راست میگه ها،ولی یه جوری وایمیسه که یه ذره که تکون بخوره طرفو ببینه، تا صدای منو بلند نکنه یعنی دعواش نکنم این طرف نمیاد به نظرتون چرا و راه حلش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولأ حیف ذات پاک دخترته ک بهش بگی هیز

دومأ کنجکاوی مختص سنشه با دعوا حساستر میشه باید مراقبش باشی اون لحظه با ی چیزی حواسشو پرت کنی یا راجع به حریم خصوصی باهاش صحبت کنی و اونو متوجه کنی کارش غلطه ولی نه با پرخاش

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

ولی آخه کنجکاوی نسبت به جنس مخالف پیش میاد در مورد باباش و جنس های مخالف دیگه چه طوریه ؟؟ بچه های منم پیش اومده از این کارها بکنند کلا من همیشه با مامانم مشورت میکنم راجع به بچه هام نظر مامانم اینه نباید همه چی را به روی بچه آورد و روش را باز کرد مامانم همیشه میگه خودت روش ات را عوض کن مثلا در مورد شما بدون اینکه به روی بچه بیاری و دعواش کنی در حمام را قفل کنه تو اتاق د ربسته لباس بپوش و ...

خدایا شکرت