2777
2789
عنوان

دختره هیزه هشت ساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 8838 بازدید | 62 پست
كتاب براش بخر خودت بخون براش كه اگه توضيح خواست بهش بدي راجع به پريود هم بهش بگو جاي نواراينجاست وقت ...

نوار رو قبلا بهش گفته بودم که بعضي وقتا خانمها نیاز دارن و باید بین خودمون بمونه و به اقایون نباید بگیم ولی نامرد روزگار گاهی برای ایمکه کاری براش انجام بدم میگفت که به عمو میگم بعصی وقتا تو خودت جیش میکنی باید پوشاک بزاری،

تصورش از نوار جیش کردن بود اخه

این کنجکاویو چجور باید کنترل کرد

اینجا جای حل کردن مسئله به این مهمی نیست 

میتونی از تجربیات دیگران کمک بگیری 

بهترین کار مراجعه به یک روانشناس تربیتی کودک هستش 

در ضمن دختر هشت ساله هیز میشه آخه !گیریم هم عنوانت جذاب باشه آخه وقتی اطلاعات غلط از امثال من دریافت کنی به چه کارت میاد !البته توهین به دوستان بزرگوار نشه ،به نظر من هر کار متخصص خودشو داره و خانم های حاضر در سایت میتونن فقط تجربه در اختیارت قرار بدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینو میگم ولی احیانا دخترت چیزی از رابطه بین شما و همسرت ندیده؟؟یا بدلباس بپوشی و بلاخره رابطه ای حتی کم بین شما و همسرت باشه؟؟اینا خیلی خیلی تاثیر میذاره رو روان کودک