2777
2789
عنوان

دختره هیزه هشت ساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 8838 بازدید | 62 پست
من برا دخترم یه دایره المعارف گرفتم خیلی خوبه الان ۱۰ سالشه میدونه بدن انسان چجوریه یه بار یکی از دو ...

واي عسلك جون نميدونم شما مني يا من شماهستم دقيقا كارهايي كه شما كرديد واسه دخترتون منم انجام دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا موافقم من خودم در مورد بعضی مسایل خیلی حساس شون کردم پدرم را در آوردند به خدا .مثلا کلمه را گف ...

توی این صوت میگه چرا پدر و مادرها جلوی بچه همدیگر را بوس نمیکنن 

بعد راهکار میده 

میگه وقتی پدر از سر کار اومد مادر باید همراه بچش بره استقبال پدر و هم مادر همسرش و ببوسه هم بچه پدرش و 

اینطوری این حرکت عادی میشه و بچه اگه احیانا مچ شما را گرفت کنجکاو نمیشه یا توی جمع به عنوان یک مسئله هیجان انگیز مطرحش نمیکنه تا ابروتون بره 

براش عادیه 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

واژه هیز  مناسب نیست برای دخترتون بکار بگیرید. بچه ها در این سن   لمس   جنسیشونو  متوحه میشن  و کنجکاون که  این حس چیه و چرا  با این حس هستن چون هنوز خیلی شناخت زیادی از بدنشون ندارن  و هنوز به افکارشون  نمیتونن جهت بدن که اگاهی درست پیدا کنن بهمین دلیل  دنبال میکنن. شما  میتونید  براش توضیح بدید که  همه ما   در وقت مناسبش  از  چیزاهایی که مربوط به بدنمونه  استفاد میکنیم و  باید از خودمون  کاملا مراقبت کنیم  و اگر زیاد  کنجکاوی میکنه  با توضیح درست دادن  به سوالهاش میرسه اگر تشر بزنید و دعواش کنید  این  سردرگمی و مجهول ماندن سوالهاش  بعدا  براش  همینطور  حل نشده باقی میمونه.    قسمتهای حساس بدن  لبها  والت تناسلی   و  اجزایی که حس جنسی دارن  رو  براش تعریف کنید و در مراقبتش  توضیح بدید  .    اینکه به بچه بگن   الان  نباید بدونی  کاملا غلط هست در سن  ۸ و ۹  اموزش لازمه.    

بیشتر سوالای بیشتر از سنشو میپرسه پس باید با حساسیت زیاد از حد خودم برخورد کنم گاهی میاد میگه انگش ...

وای پسرهای منم کارهای عجیب غریب میکنند روم نمیشه اینجا بگم . من خودم فکر میکنم که خیلی حساس شون کردم اولین دفعه که اون حرکت یا کلمه زشت را دیدم خیلی بد برخورد کردم و خیلی تذکر دادم عکس جواب داد بدتر شدند

خدایا شکرت

بیشتر سوالای بیشتر از سنشو میپرسه پس باید با حساسیت زیاد از حد خودم برخورد کنم گاهی میاد میگه انگش ...

به نظرم بهتره بدون ناراحتی درباره اناتومی بدنش بهش توضیح بدین 

باید و نباید ها را بهش بگی 

دخترتون 8 سالشه و الان خیلی از این مسایل و دوستاش بهش میگن 

شما اطلاعات درست بهش بدین 

بزارین اگه سوالی داره بیاد از شما راحت بپرسه 

بهش بفهمونین چه چیزهایی براش ایجاد خطر میکنه 

قرار نیست بشینیم درباره شب ازدواج صحبت کنیم ولی در حد سن و فهمش باید روشن بشه 

در این خصوص کلی فیلم و کتاب هست که میتونه کمکتون کنه 

از روانشناس کودک هم میتونید کمک بگیرین

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

حسنا جون حتما حتما بايد موضوع مسائل جنسي رو درحد دخترتون بهش بگيد واينكه نقاط ممنوعه رو بهش توضيح بدي واينكه اگه ماهواره داريد توروخدا جمعش كنيد تمام بدبختي بچه هاي الان ازسرماهواره من ازوقتي دخترم رفت كلاس اول ماهواره رو جمع كرديم چون حتي كارتن هم كه ميزاشت پايينش تمام تبليغات كه مناسب بچه نيست ميزاره و اينكه حتما توي اتاق خودش بخوابه و وقتي ميري توي اتاقش دربزن كه يادبگيره هرجاي رفت بايد دربزنه هنوزدير نشده بايد باهاش صحبت كني مثل يه دوست چون توي مدرسه نميدوني چه اتفاقي براش ميفته ازپريود هم بهش بگو من كتاب احساسات دخترانه براي دخترم گرفتم خيلي خيلي خوبه اطلاعات رو درحد بچه بهش ميده ببخشيد طولاني شد