2789
عنوان

مترو شیراز

667 بازدید | 16 پست

سلام دوستان شیرازی خط چند مترو میره سمت شهرک گلستان و کدوم خط میره سمت فرهنگ شهر؟ اگ میشه اسم ایستگاه مترو رو بگین شماره ش رو نگین قاطی میکنم😂 مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیراز فقط یک مترو داره اونم خط ۱ هست. خط ۲ الکیه اصلا درست حسابی کار نمیکنه

بعدم گلستان و فرهنگ شهر ایستگاه مترو ندارن

اگر میخوای بری گلستان ایستگاه پل معالی آباد پیاده شو و بقیشو با اتوبوس برو

اگر میخوای بری فرهنگ شهر ایستگاه احسان پیاده شو و بقیشو با اتوبوس برو

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
شیراز فقط یک مترو داره اونم خط ۱ هست. خط ۲ الکیه اصلا درست حسابی کار نمیکنهبعدم گلستان و فرهنگ شهر ا ...

مرسی عزیزم فقط ایستگاه احسان پیاده شم با خط چنده اتوبوس میتونم برم؟ میخام برم استخر کوثر 

مرسی عزیزم فقط ایستگاه احسان پیاده شم با خط چنده اتوبوس میتونم برم؟ میخام برم استخر کوثر

فکر کنم خط ۳۹

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

شما برای گلستان باید متروی میرزای شیرازی پیاده شی بقیشو با تاکسی یا اتوبوس بری و برای فرهنگ شهر ایستگاه احسان پیاده بشی بقیشو با تاکسی بری 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خط ۱ تا معالی آباد میره از اوجا باید با اتوبوس تاکسی یا اسنپ بری شهرک گلستان

سلام. وقت بخیر.
ببخشید برای استفاده از اتوبوس و بی آر تی توی شیراز باید از کارت استفاده کرد؟ کارت اتوبوس و بی آر تی با کارت مترو یکیه یا متفاوته؟ و اینکه کارتو از کجا باید تهیه کرد؟ (قصد سفر دارم، اطلاعاتی از حمل و نقل عمومی شیراز ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.). 🙏🏽

شما برای گلستان باید متروی میرزای شیرازی پیاده شی بقیشو با تاکسی یا اتوبوس بری و برای فرهنگ شهر ایست ...

سلام. وقت بخیر.
ببخشید برای استفاده از اتوبوس و بی آر تی توی شیراز باید از کارت استفاده کرد؟ کارت اتوبوس و بی آر تی با کارت مترو یکیه یا متفاوته؟ و اینکه کارتو از کجا باید تهیه کرد؟ (قصد سفر دارم، اطلاعاتی از حمل و نقل عمومی شیراز ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.). 🙏🏽

شیراز فقط یک مترو داره اونم خط ۱ هست. خط ۲ الکیه اصلا درست حسابی کار نمیکنهبعدم گلستان و فرهنگ شهر ا ...

سلام. وقت بخیر.

سلام. وقت بخیر.ببخشید برای استفاده از اتوبوس و بی آر تی توی شیراز باید از کارت استفاده کرد؟ کارت اتو ...

سلام. واسه اتوبوس هم میتونید از کارت استفاده کنید و هم میتونید پول نقد بدید که خب اگر بخواید پول نقد بدید ازتون مبلغ بیشتری میگیرن نسبت به کارت.

توی پایانه های اتوبوس برای مثال پایانه نمازی یک سری باجه هست که از اونجا میتونید کارت پرداخت شهروندی بگیرید که هم واسه اتوبوس استفاده میشه و هم مترو که خب یه هزینه اولیه باید بدید بابت خرید این کارت و بعد شارژش کنید

البته توی مترو اگر مثلا چند نفر باشید از یک کارت نمیتونید برای عبور از گیت استفاده کنید. ما که رد میشدیم نفر بعدیمون با همون کارت بهش خطا میداد و باید از یه کارت دیگه استفاده کرد. قبلا که اینطوری بود الان رو نمیدونم دیگه. ولی اتوبوس اوکیه

سفر خوبی داشته باشید

سلام. وقت بخیر.ببخشید برای استفاده از اتوبوس و بی آر تی توی شیراز باید از کارت استفاده کرد؟ کارت اتو ...

سلام بله یه کارت هست که خامش رو  میخری اسمش city payهست و توی اتوبوس و مترو کاربرد داره اگر هم نخرید برای مترو توکن میخرید و برای اتوبوس پول میدید شیراز بی آر تی نداره اما اتوبوس های با شماره 3رقمی تندرو هستن که ایستگاه های خاصی توقف دارن و یه مسیرهایی رو میتونید باهاشون برید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
سلام بله یه کارت هست که خامش رو میخری اسمش city payهست و توی اتوبوس و مترو کاربرد داره اگر هم نخرید ...

ممنونم.

توی ایستگاه مترو هم میشه از این کارت‌ها خرید؟ مثلا توی ایستگاه فرودگاه ... 

و اینکه توی مترو از این دستگاه‌های پُز که بلیط های کاغذی میدن نیست؟ توی مشهد و تهران دیدم اینطورم میشد 🤔 شیراز چطور؟ 

سلام. واسه اتوبوس هم میتونید از کارت استفاده کنید و هم میتونید پول نقد بدید که خب اگر بخواید پول نقد ...

ممنونم

توی ایستگاه مترو هم میشه از این کارت‌ها خرید؟ مثلا توی ایستگاه فرودگاه ... 

و اینکه توی مترو از این دستگاه‌های پُز که بلیط های کاغذی میدن نیست؟ توی مشهد و تهران دیدم اینطورم میشد 🤔 شیراز چطور؟ 

ممنونمتوی ایستگاه مترو هم میشه از این کارت‌ها خرید؟ مثلا توی ایستگاه فرودگاه ... و اینکه توی مترو از ...

یه باجه توی ابستاگاه های مترو هست ولی نمیدونم از همین کارت ها میدن یا چیز دیگه ای میدن برای عبور از گیت

فرودگاه رو نمیدونم

بلیط کاغذی ندیدم تا حالا، شایدم باشه من خیلی وقته استفاده نکردم از مترو