2777
2789
عنوان

چرا دیدنم نمیاد💔😔

229 بازدید | 44 پست

هیچ شوقی برای دیدنم نداره هیچوقت پیشنهاد نمیده بیاد همیشه با اسرار های زیااااااااد منه اگر بیاد، حتی اگر تو خلوت ترین حالت ممکنشهم باشه بازم فرقی نداره نمیاد😔حاضره بره خونه مادربزرگش ولی نیاد دیدنم میدونم اصلا دوستم نداره جایگاه یه زباله هم براش ندارم ولی هرکاری میکنم نمیتونم ازش جدا شم انگار طلسم شدم😔😔😔😔یه راهکار ارائه بدید چه خاکی به سرم بریزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکارت میشه

طلسم نیست وابستگی هست و اینکه وقتی کسی نسبت بهت بی میل باشه بیشتر ترغیب میشی اونم حتما با خودش میگه اینکه منو میخاد هر رفتاری هم داشته باشم پس زیاد بهت اهمیت نمیده عزیز

گلم همیشه یادت باشه

مردا باید دهنده ی محبت باشند و زنها گیرنده ی محبت

اگه جابه جا بشه حال هیچ کدوم توو رابطه خوب نیست

و همیشه با کسی باش که دوستت داره نه اینکه تو دوستش داری

از امروز دیگه بذار اون بیاد سمتت

اگه نیومد به درک ،،مطمئن باش رهاش کنی یکی بهتر از اون میاد سمتت

♥️♥️♥️

چیکارت میشه طلسم نیست وابستگی هست و اینکه وقتی کسی نسبت بهت بی میل باشه بیشتر ترغیب میشی اونم حتما ب ...

نامزدم😔😔بخدا خسته شدم به ولله خسته شدم هرکاری بگی کردم که ازش دل بکنم نمیتونممم نمیتونم، هر رفتار بدی که بگی این ادم با من داشته ذره ای هم حسی به من نداره تو زبون فقط میگه دوستت دارم ولی عمل صفففررررر، حاضر نیست تره برام خورد کنه یه هفتست سر کار نمیره و کارشو جمع کرده میخاد از ایران بره یه مدت برا یسری کاراش کل تابستون نیست و باور میکنی حاضر نیست قبل رفتنش بیاد منو ببینه؟ با اکراه داره قبول میکنه حتی تایم بیکاریشم برای دیدن من بهونه میاره درحالی که همین غروب داره میره یه روز خونه مادر بزرگش بمونه من نمیدونم دردمو به کی بگم من اصلا قوی نیستم😔😔😔دلم میخاد ازش جدا شم احساس میکنم تبدیل به مردا شدم حس زنانه برام نمونده بس که التماس کردم غرورم شکسته ناز خریدم بخدا خسته ام

توام محل نده سرد رفتار کن

هرچی بگی امتحان کردم هروقت اینکارو میکنم جای اینکه بگه لابد من خودم یکاری کردم این دختز سرد شده با من دعوا میکنه میگه باز غر چیو میزنی بهونه چیو میگیری؟ بخدا بد اخلاق ترین ادمه هم حالم ازش بهم میخوره و اصلا دوستش ندارم هم بشدت وابستش شدم چون از بچگیم باهاش بودم😔😔

گلم همیشه یادت باشه مردا باید دهنده ی محبت باشند و زنها گیرنده ی محبت اگه جابه جا بشه حال هیچ کدوم ت ...

نمیتونم انگار طلسم شدم نمیتونم رهاش کنم هروقت اینکارو میکنم بازم خودم میرم باهاش اشتی میکنم از بس غرورم شکسته شده دیگه حالم از خودم بهم میخوره تو اینه نمیتونم تو چشمای خودم نگاه کنم میگم دخترچرا انقدر اویزونی شاید بگی شاید یه اپشن خاصی داره نامزد من ولی هییچچچچچییی حتی تایپم هم نیست ازش متنفرم فقط وابسته ام😔

از روی خریت و بچگیم بود😔بعدم قبلا با این شدت بد نبود الان اینطوری شده

از بس ازش خواهش کردی و خودت رو کوچیک کردی واسه مرد جماعت البته بعضیاشون باید طاقچه بالا بزاری تا قدرتو بدونن