2777
2789
با اینا چی میشه درس کرد؟

رنده شون کن وبایه پیاز داغ ویکی دوحبه سیر کوبیده شده تفتشون بده  یکمی هم رب اگه دوست داری بزن من خیلی دوست دارم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
خوب یه بچه دارم دیگه ام بچه نمیخوام

چه خوب به سلامتی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂پیاز داغ درست کن اینارو بکوب توش . یا کوکوش کن  . من انقدر دوس دارم با تخم مرغ ابپز بکو ...

😍😍 دمت گرم .. کره ندارم پوره درس کنم .. همون با پیاز داغ جالب میشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
رنده شون کن وبایه پیاز داغ ویکی دوحبه سیر کوبیده شده تفتشون بده  یکمی هم رب اگه دوست داری بزن م ...

مشششکرررم😍😍

رنده شون کن وبایه پیاز داغ ویکی دوحبه سیر کوبیده شده تفتشون بده  یکمی هم رب اگه دوست داری بزن م ...

منم اینطوری البته بدون رب درست کردم خیلی خوشمزست   

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕
پیاز داغ درست کن اینارو توش له کن رب بزن با ترشی و سبزی بخور😋😋😋

😍😍😍

همه نظراتم عینه همه ماشالا😂

نی نی چطوره😍

با اینا چی میشه درس کرد؟

ارسو  پیاز طلایی کن  و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز بزن و نمک  اینا رو بکوب توشون   و اخر سر کمی گرد لیمو بریز و به به.  این یه پوره هندیه .اگرم کاری بزنی عالی میشه.

ارسو  پیاز طلایی کن  و زرد چوبه و فلفل سیاه و قرمز بزن و نمک  اینا رو بکوب توشون &nbs ...

گرد لیمو ندارم .. گشنه نمونیم ..خوشمزس؟؟😂