2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره بدون گرد لیمو هم عالیه.  خیلی خوش خوراکه  .  

ممنون😌😌

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من شام ندارم😩😩

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ممنون😌😌

ولی اگه من بجات بودم تخم مرغ اب پز میکردم با سیب زمینی رنده میکردم خیارشورم توش خورد میکردم سس میزدم میخورم😋😋😋

من بهش میگم الویه حاضری😁

فقط مرغ و نخود نداره😆

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
ولی اگه من بجات بودم تخم مرغ اب پز میکردم با سیب زمینی رنده میکردم خیارشورم توش خورد میکردم سس میزدم ...

من ک جون میدم برا الویه .. ولی نه سس داریم نه تخم مرغ .. تو یخچالمون مگس پر میزنه😂 قراره امشب خرید کنه بیاره ک خب دیر میشه تا بیاد

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

شوهرم زنگ زدگفت شب نمیام ازدیشب دمخت دارم برم گرم کنم باماست وسبزی بخورم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ما شام نداشتیم کلا شبها فقط سالاد میخوریم ولی الان زنگ زدن شام دعوتمون کردن    

حتما بچه ندارین عزیزم، من همیشه باید غذام حاظر باشه😖😖

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من ک جون میدم برا الویه .. ولی نه سس داریم نه تخم مرغ .. تو یخچالمون مگس پر میزنه😂 قراره امشب خرید ...

منممممم😁😁😁

هروقت حال نداشتم الویه درست کنم اینو درست میکردم بقول شوهرم نیمچه الویه😅

پس با پیاز داغ درست کن همونو😊نوش جان

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

درضمن تاالان هم خواب بودم الان برم شام بعدشم بشینم شهرزادببینم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين