2777
2789
عنوان

اکسم

235 بازدید | 26 پست

توی یه چنل همگی ادمینیم

قبلا توی گپ بودیم و باهم دوست بودیم همه که ادمین اون گپ اومد فحش داد به من لف دادیم و اکس من که اون زمان باهم بودیم یه گپ جدید زد که من توش باشم و بقیه هم باشن

وقتی کات کردیم من لف دادم بعد دوستمم با دوس پسرش کات کرد لف داد و .. یه دختره پیک می فقط موند توی گپ

بعد خب من اکسمو خیلی دوست داشتم همه هم میدونستن ولی بازم دختره میچسبید به اکس من و اکس منم لاس میزداااا

ما توی این چنله هستیم و هیچ ممبری به جز ماها نیست

حالا اکسم با این که با دختره توی گپ هست اما توی چنل همش با دختره لاس میزنه

دختره هم میبینه این اینجوریه همش از خودش عکس و فیلم میفرسته که این لاس بزنه

و من واقعااااا ناراحتم

همش به خاطر سوزوندن منه مگه نه ؟

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه اینقد از پسرا بد میگید اخرشم همتون همس اکس و مکس و رل و کراش و این حرفا میزنید🤔

خب وقتی انقدر بیشعورید وقتی یکی دوستون داره میاید اذیتش میکنید حقتونه بد بگیم

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نه خودتو جدی نگیر برا سوزوندن شما نیستدارند با هم آشنا میشن گلمسأله برا اکست حل شده ظاهراًاگر از کان ...

اکسم از اول با همه لاس میزد

و دختره میدونه من چقدر اونو دوسش دارم

ینی انقدر خرابه با یکی اوکی شه که دید چجوری منو نابود کرد ؟

خب وقتی انقدر بیشعورید وقتی یکی دوستون داره میاید اذیتش میکنید حقتونه بد بگیم

اولا بیشعور خودتی ، ادب داشته باش ، دوما مقصر خودتونید اولش کلاس میذاریدناز میکنید دهن پسر ک سرویس شد اونم تو دلش مونده تلافی میکنه

البته همه مثه هم نیستن

به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند

اولا بیشعور خودتی ، ادب داشته باش ، دوما مقصر خودتونید اولش کلاس میذاریدناز میکنید دهن پسر ک سرویس ش ...

سیشتیر

نه تورو ک نمیخواد مشخصه

منو نمیخواد

ولی چکم میکنه هر روز

ولی برای سوزوندن منه چون اگر بخواد لاس بزنه میتونه توی گپ یا پیویش باشه