2777
2789
عنوان

در چه حالین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
اووووووو چ خفنمن میخام از اونایی جای پا دارن قرمزشو چقققققد دوست دارم

یعنی میرسه یروزی بخرم؟

ایشالله به همین زودیا تاپیک بزنی بهمون بگی که خریدی❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

کاش ذهن منم همینقدرآروم بود

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دلم افتاد اره...اصن انرژی گرفتم نمیدونم چرا😂😂😂باشش میگممم ریپ میزنممم...گفت بخاب میفرستم که خج ...

انرژی واسه خودت یا من؟😂

قربون دلت❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کاش ذهن منم همینقدرآروم بود

فکر میکنی

چون الان دارم به موتور فکر میکنم دلیل نمیشه ذهن منم آروم باشه

خدمت شما عرض کنم اسی جان که خیییلی نگرانم نگران خودم زندگیم ایندم همسرم و خونوادم یه مشکل خیلی بزرگ ...

انشالله که مشکلت حل میشه عزیز دلم واست صلوات فرستادم❤️

دعا میکردم اینکه عشقم برگرده 💔

علت رفتنش چی بود؟

یعنی میرسه یروزی بخرم؟ایشالله به همین زودیا تاپیک بزنی بهمون بگی که خریدی❤️

حتما میرسه وقتی چیزی رو از ته قلب خاستی مطمئن باش یه روزی صاحب اون چیز میشی که انشالا خییلی زود برات اتفاق بیوفته.🤲😍

مرررسی عزیزم فعلا نمیخام قبلش یه هدف بزرگتر دارم بزا به اون برسم تا با خیال راحت بچرخم و خوش باشم😁

انشالله که مشکلت حل میشه عزیز دلم واست صلوات فرستادم❤️

ممنون عشقم😘😘 انقدر خستمه که خیلی وقته حس گریه کردنم ندارم😂 خداکنه امشب یکم گریه کنم بلکه سبک شم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خواهش میکنم دعا کنید حاجت روا شم و مشکلاتم حل شه فکر کنید عزیزتون تو وضعیت خیلی بدیه 💔😭😭

انشالله که حاجت روا بشی عزیزم واست صلوات فرستادم

خیلی ناراحتم خیلیدر حق کسی بد کردم که هیچ اثری ازش ندارم برم حتی باهاش حرف بزنم

میخوای یکم توضیح بدی؟

با پسرم داریم بن۱۰ نگاه میکنیم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

ای جانم❤️😍

دارم تصورش میکنم چقد گوگولی داره نگاه میکنه😍

خداحفظش کنه