2777
2789
عنوان

در چه حالین😍

327 بازدید | 58 پست

سلام

اصلا خوابم نمیبره

چراغ خواب روشن کردم دارم به موتور فکر میکنم😂

وای خیلی موتور دوست دارم ❤️

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متتظرم یکی یه چی برام بفرستههه

وای نمیدونم چطور عشق موتور رو از سرم بیرون کنم خیلی خوبههههههه.

میفرسته نگران نباش 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وای نمیدونم چطور عشق موتور رو از سرم بیرون کنم خیلی خوبههههههه.میفرسته نگران نباش

دوس ندارممم وسیله نقلیه کلااا 

اره امیدوارممممم 🌝😂گفته یه سورپرایزه ولی هنوز نفرستادهههه برام 

سلاااام خوبی من خوب خوبممیخای موتور چجوری بخری؟

مرسی فدا

دوس ندارممم وسیله نقلیه کلااا اره امیدوارممممم 🌝😂گفته یه سورپرایزه ولی هنوز نفرستادهههه برام

ته دلت بنظرت یروزی موتور میخرم؟انقد دلم ی رل موتور سوار میخواد که نگو 😂😂😂😂

قول بده فرستاد بیای بگی چی بود

ته دلت بنظرت یروزی موتور میخرم؟انقد دلم ی رل موتور سوار میخواد که نگو 😂😂😂😂قول بده فرستاد بیای بگ ...

به دلم افتاد اره...اصن انرژی گرفتم نمیدونم چرا😂😂😂

باشش میگممم ریپ میزنممم...گفت بخاب میفرستم که خجالت نکشم ولی من بیدارم هنوز منتظرم بفرسته یهو ان بشم

خواهش میکنم دعا کنید حاجت روا شم و مشکلاتم حل شه فکر کنید عزیزتون تو وضعیت خیلی بدیه 💔😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

خدمت شما عرض کنم اسی جان که خیییلی نگرانم نگران خودم زندگیم ایندم همسرم و خونوادم یه مشکل خیلی بزرگ دارم و کسی نمیدونه توو دلم چخبره به ظاهر خوبم و سرخوش ولی توو دلم .... هیچکی حالمو نمیفهمه جز خودمو خدا 

لطفا واسم دعا کنین😘

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ