2777
2789
عنوان

در چه حالین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
میخوای یکم توضیح بدی؟

من چه میدانستم‌معنی شاید فردایی نباشه ؟
من چه میدانستم که بی خبر کوله بارت را میبندی وپشت سرت را نگاه نمیکنی؟
شاید اگر یکبار خبر از رفتنت را میدادی من امشب بعد ۳سال با بغض وچشمانی‌گریان که حتی نتوانستن برای بار آخر تو را خوب ببینند برای فرار از دلتنگی دست به قلم نمیشدم
قسمت تلخ ماجرا اینست که میترسم بمیرم و حسرت به دل از این دنیایی بروم که قسمت شاد زندگیم بودی که آن را با رفتنت غمگین تر کردی،من حتی به یک روز دیدنت و بودنت در زندگیم قانع بودم
ولی حتی نشد...نشد تو را برای ۲۴ساعت نگاه کنم حرف بزنم
چرا وقتی در سرنوشتم نبودی درآن عصر تابستانی ساعت ۶عصر تا مرا دیدی راهی آن آشپزخانه هتل شدی و با لبخند وچشمانی زیبا گفتی :جانم چی میخوای؟
چرا آن روز درست یک روز قبل رفتنت از آنجا از میان این همه آدم باید میامدم و از تو زیباروبی وفا چاقو میبردم؟
کاش من آن روز تمام بدنم را با چاقو زخمی میکردم
حداقل قلبم مثل امشب از نبودت آنقدر خون نبود

۳سال پیش تو هتل مسافر بودم و آقایی علاقشو بهم گفت و من جوابای بدی دادم و خیلی برخوردم زننده بود علارقم اینکه دلم‌پیشش بود فردای اون روز رفت و هیچ اثری ازش پیدا نکردم دقیق شد ۳سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عشقم😘😘 انقدر خستمه که خیلی وقته حس گریه کردنم ندارم😂 خداکنه امشب یکم گریه کنم بلکه سبک شم

دوست داری یکم توضیح بدی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
فکر میکنیچون الان دارم به موتور فکر میکنم دلیل نمیشه ذهن منم آروم باشه

داری به آزروهات فکرمیکنی این خوبه خب

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بگم حالمو ؟ افسرده دپرس غمگین تنها بی کس شنبه برام خیلی مهمه دعا کن به بهترین حالت ممکن پیش بره 🥺🥺

چرا آخه💔

انشالله که به بهترین شکل ممکن پیش بره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ای جانم❤️😍دارم تصورش میکنم چقد گوگولی داره نگاه میکنه😍خداحفظش کنه

قربونت.همچین بچه هم نیست دوازده سالشه😂😂😂

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
😂🤣

بله؟

قربونت.همچین بچه هم نیست دوازده سالشه😂😂😂

خواهش❤️

ولی خب بازم گوگولی میشن من خیلی این حالتارو دوست دارم❤️😍😂

منم‌مثل تو عاشق ۲۰۶ آلبالویی هستم

یاد عطا افتادم فیلم گشت ارشاد😂❤️

انشالله که خیلی زودددددد میخریش ❤️😍

در حال بیداری😐😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یکی میمرد زدردبینوایییکی میگفت خانم زردک میخایی😁🤣😂موتوروکجای دلم بزارم

مگه موتور چشه؟😂