caqar مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 عنوان در چه حالین😍 | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست سلاماصلا خوابم نمیبرهچراغ خواب روشن کردم دارم به موتور فکر میکنم😂وای خیلی موتور دوست دارم ❤️ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره 1403/04/29 | 03:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 اووووووو چ خفنمن میخام از اونایی جای پا دارن قرمزشو چقققققد دوست دارم یعنی میرسه یروزی بخرم؟ایشالله به همین زودیا تاپیک بزنی بهمون بگی که خریدی❤️ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
نادیکرد عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 9494 کاش ذهن منم همینقدرآروم بود کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 به دلم افتاد اره...اصن انرژی گرفتم نمیدونم چرا😂😂😂باشش میگممم ریپ میزنممم...گفت بخاب میفرستم که خج ... انرژی واسه خودت یا من؟😂قربون دلت❤️ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 کاش ذهن منم همینقدرآروم بود فکر میکنیچون الان دارم به موتور فکر میکنم دلیل نمیشه ذهن منم آروم باشه 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 خدمت شما عرض کنم اسی جان که خیییلی نگرانم نگران خودم زندگیم ایندم همسرم و خونوادم یه مشکل خیلی بزرگ ... انشالله که مشکلت حل میشه عزیز دلم واست صلوات فرستادم❤️ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 دعا میکردم اینکه عشقم برگرده 💔 علت رفتنش چی بود؟ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
mah_sanamam عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 2627 یعنی میرسه یروزی بخرم؟ایشالله به همین زودیا تاپیک بزنی بهمون بگی که خریدی❤️ حتما میرسه وقتی چیزی رو از ته قلب خاستی مطمئن باش یه روزی صاحب اون چیز میشی که انشالا خییلی زود برات اتفاق بیوفته.🤲😍مرررسی عزیزم فعلا نمیخام قبلش یه هدف بزرگتر دارم بزا به اون برسم تا با خیال راحت بچرخم و خوش باشم😁
قندک_63 عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 1155 علت رفتنش چی بود؟ خودم تموم کردم بحث رو کشش دادم و گفتم میرم گفت باشه برو تموم شد 😔😭
dokhtarenazzz20 عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5624 انشالله که مشکلت حل میشه عزیز دلم واست صلوات فرستادم❤️ ممنون عشقم😘😘 انقدر خستمه که خیلی وقته حس گریه کردنم ندارم😂 خداکنه امشب یکم گریه کنم بلکه سبک شم لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 خواهش میکنم دعا کنید حاجت روا شم و مشکلاتم حل شه فکر کنید عزیزتون تو وضعیت خیلی بدیه 💔😭😭 انشالله که حاجت روا بشی عزیزم واست صلوات فرستادم 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
istilllovemasoud عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 342 خیلی ناراحتم خیلیدر حق کسی بد کردم که هیچ اثری ازش ندارم برم حتی باهاش حرف بزنم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 خیلی ناراحتم خیلیدر حق کسی بد کردم که هیچ اثری ازش ندارم برم حتی باهاش حرف بزنم میخوای یکم توضیح بدی؟ 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27989 با پسرم داریم بن۱۰ نگاه میکنیم😮💨😮💨😮💨 تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9906 با پسرم داریم بن۱۰ نگاه میکنیم😮💨😮💨😮💨 ای جانم❤️😍دارم تصورش میکنم چقد گوگولی داره نگاه میکنه😍خداحفظش کنه 🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره