2777
2789
عنوان

به پاتون میوفتم توروخدا

1544 بازدید | 81 پست

دعاکنید داداشم بیدار نشه تاپیک قبلم توضیح دادم

تو حیاطشون سگ دارن نمیشه رفت دعاکنید داداشم بیدار نشه کوچیکه ببینه مانیستیم دیوونه میشه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
چرا تنها میذارین بچه کوچیکو؟

والا کلیدم برداشته بودیم پدربزرگ نفهمم درو ازپشت قفل کرده 

ماام قراربود نیم ساعته برگردیم مامانم داره سکته میکنه اینجا

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا کلیدم برداشته بودیم پدربزرگ نفهمم درو ازپشت قفل کرده ماام قراربود نیم ساعته برگردیم مامانم داره ...

چرا حرمت پدربزرگتو میشکنی

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

ب یکی ک داخله زنگ بزنید

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
والا کلیدم برداشته بودیم پدربزرگ نفهمم درو ازپشت قفل کرده ماام قراربود نیم ساعته برگردیم مامانم داره ...

یا خدا چ شرایط بدی اگه ویلایی هست از رو دیوار یا در بپرین تو حیاط اون بچه گناه داره خودم داداش کوچیک دارم تصور می‌کنم گریم میگیره

🖤
چرا حرمت پدربزرگتو میشکنی

حرمت نداره شما که نمیدونی چه بلاهایی سرما آوردن

اگه  سگه بگیرنیست نترس بزادرتم باید ارتباط باحیوونارویادبگیره اگه حیوون بدبخت روانگولک نکنه کاریش نداره سگای بومی معمولاارام وبی ازارهستن مگراینکه گاردباشه یا هاری داشته باشه 

ب یکی ک داخله زنگ بزنید

زنگ میزنیم جواب نمیدن بابام میگه میترسن از سگه نمیان

حرمت نداره شما که نمیدونی چه بلاهایی سرما آوردن

خودت گفتی کلید اشتباه برداشتین

حالا میگی اون پیرمرد نفهمه؟

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
اگه سگه بگیرنیست نترس بزادرتم باید ارتباط باحیوونارویادبگیره اگه حیوون بدبخت روانگولک نکنه کاریش ند ...

نه این ازون وحشیاس داره خودشو میکوبه به در

زنگ میزنیم جواب نمیدن بابام میگه میترسن از سگه نمیان

بپرید از دیوار 

داداشت چند سالشه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
یا خدا چ شرایط بدی اگه ویلایی هست از رو دیوار یا در بپرین تو حیاط اون بچه گناه داره خودم داداش کوچیک ...

سگ وحشی تو حیاتشون آزاد کرده 

من خودمو مامانم روانی شدیم حالمون بده

خودت گفتی کلید اشتباه برداشتینحالا میگی اون پیرمرد نفهمه؟

یکی از دراکلیدش اشتباهه اونیکیم درشو از پشت بسته