2777
2789
عنوان

به پاتون میوفتم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 81 پست
بگو بیان اگه بگی مشکل چیه حتما عموهات میان

خودشون میدونن تو تلگرام و...پیام دادم نگاه نمیکنن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
چقدر عجیب

کلا باما مشکل دارن امروز میخواستیم بریم مادربزرگم نگهمون داشت اینام انگار میخوان تلافی کنن 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خانواده بی خیالی ببخشیدااا ولی اگه اون بچه گیر سگ بیوفته تیکه بزرگش گوششه

نگو خدانکنه بابام میگه نهههه زنگ نزنی اونا خوابن

کلا باما مشکل دارن امروز میخواستیم بریم مادربزرگم نگهمون داشت اینام انگار میخوان تلافی کنن

ای بابا 

ولی انقدر درو بکوبید تا بیان 

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

سلام ابجیا😍

بیاین ببینین چ‌ چیز خفنی پیدا کردم🤯سایت زیر طلای رایگان میده هر دهک فرق می‌کنه بین پنج تا پنجاه میلیون🥰😱😱😱😍هر کد ملی فقط یکبار می‌تونه بزنه بیشتر نمیشه😢اما همه اعضا خانوادتون رو بزنید و سهمیه طلاتون رو بگیرین💃💃💃😋بعدش بفروشید و برداشت بزنید به کارت بانکیتون😍😍😍

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-hblmi

راسی خط و کد ملی باید به نام یک نفر باشه وگرنه نمیده

ای بابا ولی انقدر درو بکوبید تا بیان

بابای بیشعورم دلش نمیاد میگه خوابن 

سردرد گرفتم معدم ریخته بهم 

موقع اظطراب اینجوری میشم 

داریم روانی میشیم

نگو خدانکنه بابام میگه نهههه زنگ نزنی اونا خوابن

دیونه بازی در بیار بگو ب جهنم ک خوابن 

با لگد بکوب ب در

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
وااابه بابات بگو ی چوب بگیر دستت از دیوار بپر

بابام خیلی نفهمه میکه اونا خوابن بهش میگیم مگه میخوان برن شرکت؟؟

بخدا دارم روانی میشم 

نترس قند دارین؟ بدین سگه بخوره پاچتونو نگیره برین‌ تو خونه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دیونه بازی در بیار بگو ب جهنم ک خوابن با لگد بکوب ب در

باشه مرسی

بابام داره سرمون داد بیداد میکنه چرا رفتین بیرون

نترس قند دارین؟ بدین سگه بخوره پاچتونو نگیره برین‌ تو خونه

نه قند نداریم مطمئنی نمیگیره؟خیلی بزرگه بااین چیزا گول میخوره مگه 

به مامانت بگو باباتو نگه داره خودتم در بزن خواب باشن خوب

بابام داره سرمون داد میکشه فعلا تقصیرارو انداخته گردنمون

نکنه داداشم بیداربشه بیاد اینا نیان؟

نه قند نداریم مطمئنی نمیگیره؟خیلی بزرگه بااین چیزا گول میخوره مگه

با قند گول میخوره ولی به شرطی که نترسی سگ از بوت میفهمه کاش با چوبی چیزی برین تو

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.