2777
2789
عنوان

به پاتون میوفتم توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 81 پست
بپرید از دیوار داداشت چند سالشه

۴سالشه 

سگه پاچمونو میگیره خیلی وحشیه میگم نکنه داداشم پاشه بیاد بیرون این بگیرتش

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
۴سالشه سگه پاچمونو میگیره خیلی وحشیه میگم نکنه داداشم پاشه بیاد بیرون این بگیرتش

هیچکس پیشش نیست؟؟

اگر بیداربشه گریه کنه پدربزرگت متوجه نمیشه

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای ولی انشالله خدابخیربگذرونه کاش بتونیدسریع بریدداخل مهارش کنیدخودتون روگازنگیره؟

انشالله خدا خودش کمکمون کنه مارو که گاز میگیره اما عمومو نه 

عموهامم از ترس پدربزرگم نمیان😔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
هیچکس پیشش نیست؟؟اگر بیداربشه گریه کنه پدربزرگت متوجه نمیشه

پدر بزرگم ناشنواست 

یعنی صدارو کم میشنوع 

مادربزرگ عموهام هستن اما داداشم غده گریه نمیکنه احتمالا میاد بیرون 

برای همون منو مامانم روانی شدیم

انشالله خدا خودش کمکمون کنه مارو که گاز میگیره اما عمومو نه عموهامم از ترس پدربزرگم نمیان😔

وابگوعاموهات بیان خواهشا کلی التماسشون کنیدخیلی خطرناکه هرطورشده بیان ببندنش احتمالافقط بهدحرف اوناگوش میده وشمارونمیشناسه بوتونووشماروغریبه میدونه 

زنگ بزن بگو تو یکی از اتاقا برو درم قفل کناگه اتاق نداره بگو برو کنار از لب پنجرهحیاطه هرچی هست و تو ...

چی داداشم؟

الان خوابه عمرا گوشیو جواب بده تازه پیدا ام نمیکنه 

امیدوارم بیرون نیاد 

گوشیم سایلنته نمیفهمه رسما بدبخت شدیم

پدر بزرگم ناشنواست یعنی صدارو کم میشنوع مادربزرگ عموهام هستن اما داداشم غده گریه نمیکنه احتمالا میاد ...

مطمئن باش خودش می‌ترسه بیاد بیرون دختر منم ۴ سالشه 

انشاالله ب حق این شب خدا مراقبش باشه

نترس خدا هوای بچه هارو داره

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶
وابگوعاموهات بیان خواهشا کلی التماسشون کنیدخیلی خطرناکه هرطورشده بیان ببندنش احتمالافقط بهدحرف اوناگ ...

بابام دلش نمیاد به یکی از عموهام که صاحب اصلیه زنگ بزنه 

اونیکی عموهامم خودشونو زدن به کوچه علی چپ

زنگ بزن بگو تو یکی از اتاقا برو درم قفل کناگه اتاق نداره بگو برو کنار از لب پنجرهحیاطه هرچی هست و تو ...

بی خیال سگه هاادم نیست دروبازکنه بره تواتاق همین که بیرون نره ودربسته باشه کافیه 😐

بابام دلش نمیاد به یکی از عموهام که صاحب اصلیه زنگ بزنه اونیکی عموهامم خودشونو زدن به کوچه علی چپ

چقدر عجیب 

مطمئن باش خودش می‌ترسه بیاد بیرون دختر منم ۴ سالشه انشاالله ب حق این شب خدا مراقبش باشهنترس خدا هوای ...

تاریکه نمیفهمه وجود سگه 

سپوردمش به خدا 

خدا فقط میتونه نگهدارش باشه

2790
2778
2791
2779
2792