2777
2789
عنوان

افراد بی کس و بی پناه

515 بازدید | 18 پست

افرادی ک بی کس و بی پناه هستن 

چجوری برای خودشون ادم پیدا کنن دوست خوب پیدا کنن ک زمانی ب مشکل خوردن بتونن ازش کمک بگیرن ؟ 

مثلا جایی کار میکنن فقط در حدی بیاد خودشو نشون بده ک بفهمن طرف زن تنها نیس سو استفاده کنن ...

راهنمایی کنین دوستان 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌱تیکه هایی از کتاب که الان حال منو توصیف میکنه🌱

اما روح من فراتر از روح یک انسان است، این جسم برای من مانند خانه ای کوچک است...نمیدانم چگونه زندگی کنم، زیرا فقط حروف الفبا و ریاضی را به من آموخته اند نه چگونه زندگی کردن، شاید خودشان هم جواب این سوال را نمیدانستند. 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

نمیدانستم این نقاب دروغین و این گریم سنگین را تا کی باید تحمل کنم، ولی برای اینکه تو اجتماع باشی، باید مثل خودشان باشی. 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷

بعضی اوقات احساسی را تجربه میکنم که برای یک انسان محدوده، انگار روحم فرشته و جسمم انسانه، روح من حبس شده...انگار این زندگی برای من ساخته نشده، چه خوب چه بد.

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
اسک کتاب؟🥰

کتاب آنلاینه تو گوشیه

اسمش:  آتشی در اعماق آب

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
تو کتابراه هست؟مرسی

تو یه سایته، تو برنامه نیست...یه سایت کتاب آنلاین هست تو گوگل بزنی خودش میاد😊🌹