dokhtrroyaiii مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 7517 عنوان افراد بی کس و بی پناه | مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 18 پست افرادی ک بی کس و بی پناه هستن چجوری برای خودشون ادم پیدا کنن دوست خوب پیدا کنن ک زمانی ب مشکل خوردن بتونن ازش کمک بگیرن ؟ مثلا جایی کار میکنن فقط در حدی بیاد خودشو نشون بده ک بفهمن طرف زن تنها نیس سو استفاده کنن ...راهنمایی کنین دوستان هرچه در جستن آنی ،آنی 1403/04/28 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0ارونـا0 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1946 شهر کتاب آنلاین درسته ؟بعد خریدنی هست کتاباش؟ آره این کتاب و باید بخری، این که من تیکه هاشو گذاشتم توی پارت اولش بود که به همه نشون میدادن تا اگه خواستن بخرن😊🌹 دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
فارماکولوژی2 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 2611 آره این کتاب و باید بخری، این که من تیکه هاشو گذاشتم توی پارت اولش بود که به همه نشون میدادن تا اگه ... آها درسته مرسییی
0ارونـا0 عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1946 شهر کتاب آنلاین درسته ؟بعد خریدنی هست کتاباش؟ چون تقریبا هنوز کامل نشده تو بیشتر سایت ها نیست. فصل اول کامل نشده هنوز و فکر کنم اگه کامل بشه میارن...من یه ماه پیش خوندم منتظرم بقیش بیاد🌹 دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
فارماکولوژی2 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 2611 چون تقریبا هنوز کامل نشده تو بیشتر سایت ها نیست. فصل اول کامل نشده هنوز و فکر کنم اگه کامل بشه میارن ... آهان میگم هرچی گشتم نبووود