2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 61 پست
طعمش خوبه خالی ؟‌بعد چاق شدی

نه طعم خاصی نداره.  باید تحمل کرد. 

من توی ۶ ماه چاق شدم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندکیلو چاق شدی ؟ میتونم با سع شیره هر دفعه ک خوردم قاطی کنم بخورم

آره فک کنم.  هرجور دوس داری بخور. مهم اینه که بخوری فقط. 

۱۷ کیلو چاق شدم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
از سویق کامل معمولی خوردی یا سویق کامل چاقی؟تو 6ماه چندکیلو اضاف کردی

سویق کامل بود اسمش.   روش ننوشته بود سویق کامل چاقی

فقط نوشته بود سویق کامل

آره فک کنم. هرجور دوس داری بخور. مهم اینه که بخوری فقط. ۱۷ کیلو چاق شدم

فق با همین اینق زیاد کردی ؟خیلی خوبع ک برنگشت وزنت باز ؟ 

خداکنع برای منم جواب بده چاق شم از چ بستع بندی هاش استفاده کردی

ببخشی خیلی سوال میپرسم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
فق با همین اینق زیاد کردی ؟خیلی خوبع ک برنگشت وزنت باز ؟ خداکنع برای منم جواب بده چاق شم از چ بستع ب ...

نه فقط با این.  این فقط جزیی از برنامم بود

من کلی زحمت کشیدم.  از صبح زود پا میشدم فقط میخوردم تا آخر شب. 

کالری شماری میکردم. 

میان وعده میخوردم همیشه.  تخم مرغ آبپز   پوره سیب زمینی.  میوه.  گردو  خرما  پودر قاووت و و و و 

باشه گلم ممنون

راستی من ۵ سال پیش چاق شدم دیگه هم وزنم برنگشت. ثابت موند.  خودم ثابت نگهش داشتم.  وگرنه ممکن بود بازم بره بالاتر

پس زحمت کشیدی و ب هدفت رسیدی🥰

آره عزیزم. 

شماهم ایشالله انگیزه داشته باشی و بتونی

یعنی 5سال پیش با سویق چاق شدی؟

الان گفتم دیگه.  سویق فقط جزیی از برنامم بود.  من خیلی با برنامه و منظم پیش رفتم. و چیزای متنوع زیادی خوردم اما سویق و پودرجوانه گندم و پودر قاووت پای ثابت برنامم بود