2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست
خدا نکنهآره عزیزم ، شبایی که اسمونم یدونه ستاره هم نداشت همش به نقاشیش نگاه میکردم

واقعا، سبکش یه سبک خاص ورویایی، من شیفته شب پرستارشم. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
تنهایی چی؟ پسراتنهاترتون نمکن؟

میدونی همه اطرافیانم که از من سنشون کمتره با دوست پسراشون ازدواج کردن یا هرکی همسنمه یکیو داره و حالا تنها کسی که من دارم اینه هرچند با اونم تنهام ولی اون نباشه افسرده میشم خیلی ضعیفم 😔 

همه چیز درست میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم میشه بگی وقتی بهت زنگ میزد درمورد چیا تعریف میکردی براش؟

بیشتر در مورد روزمرگی 

یا در مورد چیز میزای موردعلاقه‌مون

اونم زیادسوال میپرسید که بیشتر بشناسه مثلا 

اونجایی که نوشتی دنبال مسخره بازین ۱۰۰ کیلو حق داشت 💔💔💔🤌🤌🤌

متاسفانه..

امیدوارم خدا سر راه همه دخترای مجرد سایت ی ادم مناسب قرار بده☺️

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
میدونی همه اطرافیانم که از من سنشون کمتره با دوست پسراشون ازدواج کردن یا هرکی همسنمه یکیو داره و حال ...

🥲🖤🥀

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

منم با یه عوضی آشنا شدم پارسال 

با اینکه همه جوره ازش بالاتر بودم بهم گفت من نمیتونم با تو باشم من یکیو میخوام که همه جورررره باهام باشه دیگه خودت تا تهشو برو...

منم دکمه بلاکشو زدم

متاسفانه..امیدوارم خدا سر راه همه دخترای مجرد سایت ی ادم مناسب قرار بده☺️

منم امیدوارم همه ما مجردا عاقبت بخیر بشیم ، شما هم اول صف ♥️

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

متاسفانه جامعه اینطوری شده همه دنبال مسخره بازین فقط ولی بد به دلت راه ندی که همه اینجورین هاایشالا ...

چشم

نیاز داشتم همین رو بشنوم

چون تجربه قبلیمم شبیه به همین بود اعتمادمو داشتم از دست میدادم به همه 

خیلییییی خاصه ادم توش غرق میشه

یه مدت همجا پروفم نقاشیاش بودولی الان فقط توگالری دارم.. 😶🖤

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز