2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چ خاکی تو سرم بریزم نامزدم سرد شده باهام بی دلیل خونوادمم بفهمن جدام میکنن ازش هیچی نمیگم ب هیچک ...

اگه همچین خانواده حامی ای داری اصلا تحمل نکن تو فقط یک بار زندگی میکنی از از خودت مطمئنی بگو به خانوادت 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
اگه همچین خانواده حامی ای داری اصلا تحمل نکن تو فقط یک بار زندگی میکنی از از خودت مطمئنی بگو به خانو ...

بابام بم گفته هرجایی خواستی بکشی کنار بم بگو اخه ن من ن نامزدم سنی نداریم اون ۱۹س من ۱۵م  بهش میگم چرا سرد شدی میگه هزار تا کار رومه از صب تا شب کارم توهم انتطار داری تا ۱ و ۲ شب بیدار باشم من اینوو نمیخوام ولی

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
درکت میکنم چون منم عاشقش بودم ولی تنهایی شرف داره به بودن با لاشخورای ایرانی

چقدپروفت قشنگه.... 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
اگه همچین خانواده حامی ای داری اصلا تحمل نکن تو فقط یک بار زندگی میکنی از از خودت مطمئنی بگو به خانو ...

اینم بگم خیلی دوسش دارم  نمیتونم ی لحضه تصور کنم جدا شدیم  از همین اول نوجونیم مهر بیوه بخوره بهم 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
به زیبایی و خاص بودن تو نمیرسه

فدات شم، من دیوونه نقاشی ونگوکم، توهم دوسداری؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
متاسفانه جامعه اینطوری شده همه دنبال مسخره بازین فقط ولی بد به دلت راه ندی که همه اینجورین هاایشالا ...

اونجایی که نوشتی دنبال مسخره بازین ۱۰۰ کیلو حق داشت 💔💔💔🤌🤌🤌

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بهترین کارو کردی خوشبحالت من با یکی کات کردم دقیقا زمانی که داشتم فراموشش میکردم برگشت و الان دوباره افتادم تو چاه از ترس تنهایی کات نمیکنم

همه چیز درست میشه

فدات شم، من دیوونه نقاشی ونگوکم، توهم دوسداری؟

خدا نکنه

آره عزیزم ، شبایی که اسمونم یدونه ستاره هم نداشت همش به نقاشیش نگاه میکردم

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بهترین کارو کردی خوشبحالت من با یکی کات کردم دقیقا زمانی که داشتم فراموشش میکردم برگشت و الان دوباره ...

تنهایی چی؟ پسراتنهاترتون نمکن؟ 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز