2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست
دلم میخواد تشویقت کنم خودت اینکارو کنی، ولی میدونم چقدر سخته. به اینم فکر کن موندن تو جایی که ارزش و ...

یبار تونستم دوباره میتونم خیلی ازش سرد شدم یکم دیگه که کامل سرد بشم کات میکنم مشکل من این نیست که اون سرد باشه کلا ازدواج نمیخواد بکنه هیچ هدفی نداره و بنظرم هیچچچ حسی بهم نداره فقط خوشش ازم‌میاد

همه چیز درست میشه

خداازدهنت بشنوه، گرافیستم، ازبچگی فقط نقاشی میکشم😊

بابا خودت یه پا دواینچی هستی 

دیدی گفتم وایب هنر میگیرم ازت 

خیلی دلم میخواد طرحاتو ببینم مطمئنم عالی هستن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابا خودت یه پا دواینچی هستی دیدی گفتم وایب هنر میگیرم ازت خیلی دلم میخواد طرحاتو ببینم مطمئنم عالی ...

فدات شم،دراون حدنیص ولی یه کوچولوقشنگن😊🤭😁😍

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
فدات شم،دراون حدنیص ولی یه کوچولوقشنگن😊🤭😁😍

مطمئنم خیلی قشنگن 

عزیزم من باید برم ، ولی دوباره میخوام باهات حزف بزنم 

تو رو فعلا به خدا میسپرم 

شبت بخیر ♥️♥️♥️

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

مطمئنم خیلی قشنگن عزیزم من باید برم ، ولی دوباره میخوام باهات حزف بزنم تو رو فعلا به خدا میسپرم شبت ...

باشه بروگلم، شبت ستاره بارون مهربون❤❤❤🌹

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز