2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست
چشمنیاز داشتم همین رو بشنومچون تجربه قبلیمم شبیه به همین بود اعتمادمو داشتم از دست میدادم به همه

چشمت بی بلا 

نه اصلا ۵ تا انگشت یکی نیست، دلت روشن باشه

خوشبخت ترین باشی عزیزم❤️

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
بهترین کارو کردی خوشبحالت من با یکی کات کردم دقیقا زمانی که داشتم فراموشش میکردم برگشت و الان دوباره ...

میتونم بفهممت

منم واقعا از ترس همون تنها شدنه داشتم پشیمون میشدم گفتم میمونم و تلاشمو میکنم

ولی اخه ممکنه باز همون اتفاق بیفته، تنهایی بهتر نیس؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میدونی همه اطرافیانم که از من سنشون کمتره با دوست پسراشون ازدواج کردن یا هرکی همسنمه یکیو داره و حال ...

واییییی دقیقا 

ببین خیلی با تنهایی اکی هستما، حالمم با خودم خوبه

ولی گاهیی احساس تنهایی که میکنم میبینم همه اطرافیانم یکیو دارن، میگم خدایا نکنه فقط من ایراد دارم 

منم با یه عوضی آشنا شدم پارسال با اینکه همه جوره ازش بالاتر بودم بهم گفت من نمیتونم با تو باشم من یک ...

دمت گرم

بعضی هام میدونن ازت پایین‌ترن اینطوری دست پیشو میگیرن

میتونم بفهممتمنم واقعا از ترس همون تنها شدنه داشتم پشیمون میشدم گفتم میمونم و تلاشمو میکنمولی اخه مم ...

تنهایی بهتره ولی من واقعا الان تو زمانی نیستم بتونم تحملش کنم همش دعا میکنم خودش بیاد کات کنه چون اگه خودم کات کنم همش تو ذهنم میگم چرا همچین کاری کردی

همه چیز درست میشه

یه مدت همجا پروفم نقاشیاش بودولی الان فقط توگالری دارم.. 😶🖤

زمانیکه بهش نگاه پیکنم انگار عین ونگوگ پشت پنجره نشستم و دارم ستاره ها رو تصور میکنم 🤍🖤

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

زمانیکه بهش نگاه پیکنم انگار عین ونگوگ پشت پنجره نشستم و دارم ستاره ها رو تصور میکنم 🤍🖤

واقعا، گاهی دلم میخوادمثل ونگوک نقاشی بکشم ولی طرح های من کجا طرح های مشهورایشون کجا😢🖤

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
واییییی دقیقا ببین خیلی با تنهایی اکی هستما، حالمم با خودم خوبهولی گاهیی احساس تنهایی که میکنم میبین ...

دیدید بعد حرفای اطرافیانم هست اونام اذیت میکنه خیلی سخته خیلی دارم اذیت میشم

همه چیز درست میشه

واقعا، گاهی دلم میخوادمثل ونگوک نقاشی بکشم ولی طرح های من کجا طرح های مشهورایشون کجا😢🖤

از طرح های کوچولو شروع کن ، ازت وایب هنر میگیرم ، مطمئنم یه روی طرح هات میترکونه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

از طرح های کوچولو شروع کن ، ازت وایب هنر میگیرم ، مطمئنم یه روی طرح هات میترکونه

خداازدهنت بشنوه، گرافیستم، ازبچگی فقط نقاشی میکشم😊

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
تنهایی بهتره ولی من واقعا الان تو زمانی نیستم بتونم تحملش کنم همش دعا میکنم خودش بیاد کات کنه چون اگ ...

دلم میخواد تشویقت کنم خودت اینکارو کنی، ولی میدونم چقدر سخته. 

به اینم فکر کن موندن تو جایی که ارزش و احترامت دونسته نمیشه هم در اینده برات باعث پشیمونیه. 

ایوولموفق باشییی

مچچچککررم🌹❤❤

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز