2821
2789
عنوان

کات کردم

865 بازدید | 65 پست

با یه پسری دو ماه تو دوره اشنایی بودم، یهو اونم مثل بقیه پسرا سرد شد و غیب شد، با اولین نشونه سرد شدنش منم سرد شدم و دیگه کات کردم

خوشحالم که ادامه ندادم که بیشتر بهم بی‌احترامی شه

ولی خب ناراحتم هستم

چرا هرکی میاد اینطوری رفتار میکنه باهام؟ حتی وقتی اولش مشتاقه و بهم علاقه داره؟ 

دیگه دارم ناامید میشم. همه یه نفرو دارن، من تنهای تنهام. 

امیدوار بودم این یکی کار کنه. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توچراسردمیشدی؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

مم تنهام، ولکنااا مگه تنهایی ادم باپسراپرمیشه؟ بیشترتنهامیشه اسی. 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
ممنونم ازت 🥲 اره حقیقتا سخت بود برامم چون دوسش داشتم

درکت میکنم چون منم عاشقش بودم 

ولی تنهایی شرف داره به بودن با لاشخورای ایرانی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

وای بخدا، وقت و انرژیمون هدر میره فقط 🤣

والا، مرداسروتهشون یه کرباسن، ماخانوما بهشون ارزش میدیم😶😠😁

من چ خاکی تو سرم بریزم نامزدم سرد شده باهام بی دلیل خونوادمم بفهمن جدام میکنن ازش هیچی نمیگم ب هیچک ...

چند وقته سرد شده؟ قبلش دعوایی چیزی پیش اومده بود؟ 

2825
2823
2791
2779
2792