2821
2789
عنوان

ارتودنسی

257 بازدید | 38 پست

من یه مدت ارتودنسی کردم... سه سال حدودا.... دکترم اصلا حاضر نیست درشون بیاره تقریبا همه دندونام خراب و پوسیده شدن... یکی از دندونام تا نصفه در اومده اونو بهونه میکنه میترسم پوسیدگی ها به عصب برسن.. دندون پزشک اینجا هست؟؟ 

خب بروپیش یه دکتردیگه معاینه بشی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

دندونات صاف و صوف نشده ؟! 

چرا پوسیده شده ؟ مسواک خوب نزدی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگع دندونای جلویی اوکی شدن با رضایت خودت بردار ‌. چ دکتر احمقیه . 

منم ۳ سال ارتو داشتم دکترم از من بیشتر استرس داشت . میگفت زود تموم بشه برشون دارم. واس من بخاطر جراحی هام طول کشید

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اگع دندونای جلویی اوکی شدن با رضایت خودت بردار ‌. چ دکتر احمقیه . منم ۳ سال ارتو داشتم دکترم از من ب ...

متاسفانه دکتر منتظره همه‌ی دندونام خراب بشه تا پول پرکردن هم بگیره 😑

چرا صاف شدن فقط دندون نیشم نصفه در اومده

یه دکتر دیگه ویزیت برو ببین نظر اون چیه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
متاسفانه دکتر منتظره همه‌ی دندونام خراب بشه تا پول پرکردن هم بگیره 😑

برو یه دکتر دیگه بگو واست برداره . وقتی صاف شده دلیلی نداره انقد نگه داره دکتر احمقه؟ . بهش بدهی داری؟ قسطی انجام داده؟ 

شاید بخاطر قسطا داره اینطور میکنه . 

چون منم قسطی بودم اما سر دو سال همه رو خودم تسویه کردم . یکسال اخرو دیگه قسط نمیدادم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
نمیدونم بخدا چیکار کنم همه ی دندونام زرد شدن و لکه سیاه دارن 😭

مسواااااااااک بززززززن !!!!!!!!! چهارررررباررررر دررررر روز